BasicsokkenKindersokken

WarmesokkenSportleggings

 

Sorteer op
per pagina
 • Kinder Kniekous - Rib - Retro - Zwart/Terra
  Kinder Kniekous - Rib - Retro - Zwart/Terra

  Hippe kinderkniekous van zachte katoenmix in de kleur zwart. Deze kniekous is voorzien van vier strepen in de kleur terra. De strepen zorgen voor een sportieve/hippe retro look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekous - Rib - Strepen - Grijs/Rood
  Kniekous - Rib - Strepen - Grijs/Rood

  Leuke kniekous van zachte katoenmix. De kniekous is in de kleur grijs en is voorzien van rode en witte strepen in de boord .De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt leuk.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekous - Rib - Strepen - Marineblauw/Oker
  Kniekous - Rib - Strepen - Marineblauw/Oker

  Leuke kniekous van zachte katoenmix. Deze kniekous is in de kleur marineblauw en is voorzien van oker kleurige strepen in de boord en in de teen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekous - Rib - Stripe - Zwart/Wit
  Kniekous - Rib - Stripe - Zwart/Wit

  Kniekous van zachte katoenmix met witte strepen. Deze kniekous is in de kleur zwart. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt supergaaf! Deze kniekous valt net onder de knie.

  € 9,95 € 5,95
 • Meisjes Kniekous - Glitter - Brons - Marineblauw
  Meisjes Kniekous - Glitter - Brons - Marineblauw

  Elegante kniekous van zachte katoenmix in de kleur marineblauw. De boord is in de kleur brons met glitters. Ook is de kleur lila in de teen en boord gecombineerd. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt supermooi!

  € 9,95 € 5,95
 • Meisjes Kniekous - Rib - Strepen - Geel
  Meisjes Kniekous - Rib - Strepen - Geel

  Leuke meisjes kniekous van zachte katoenmix met witte strepen. Deze kniekous heeft een heldere gele kleur. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt superleuk!

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekous - Streep - Diagonaal - Oker/Marineblauw
  Kniekous - Streep - Diagonaal - Oker/Marineblauw

  Leuke Kniekous van zachte katoenmix in de kleur oker. Deze kniekous heeft twee diagonale strepen in de kleur marineblauw. De strepen zorgen voor een stoere look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt superleuk!

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekous - Streep - Diagonaal - Marineblauw/Bruin
  Kniekous - Streep - Diagonaal - Marineblauw/Bruin

  Leuke kniekous van zachte katoenmix in de kleur marineblauw. Deze kniekous heeft twee diagonale strepen in de kleur bruin. De strepen zorgen voor een stoere look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt superleuk!

  € 10,95 € 5,95
 • 3 paar Meisjes kniekousen - Gestreept - Glitter
  3 paar Meisjes kniekousen - Gestreept - Glitter

  Mooie kniekousen van zachte katoenmix in drie verschillende kleuren. Deze kniekousen zijn goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt supermooi! Deze prachtige kniekousen vallen net onder de knie.

  € 17,95 € 13,95
 • 4 paar Kinder Kniekousen - Rib - Retro
  4 paar Kinder Kniekousen - Rib - Retro

  Hippe kniekousen in vier verschillende kleuren. De kniekousen zijn gemaakt van zachte katoenmix en is voorzien van vier strepen. De strepen zorgen voor een sportieve/hippe retro look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 paar Meisjes kniekousen - Rib - Strepen
  3 paar Meisjes kniekousen - Rib - Strepen

  Leuke ribgebreide meisjes kniekousen van zachte katoenmix met witte strepen. De witte strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits. De kniekousen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  € 17,95 € 13,95
 • 6 paar Kniekousen - Girls - Pompon - zwart-paars
  6 paar Kniekousen - Girls - Pompon - zwart-paars

  Meisjes kniekousen met pompon en zonder voelbare teennaden. De kniekousen zijn leverbaar in diverse maten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geleverd per 6 paar in kleuren 3x zwart, 3x paars.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Kniekousen - Girls - Kant/Stip/Strik - zwart-grijs-paars
  6 paar Kniekousen - Girls - Kant/Stip/Strik - zwart-grijs-paars

  Meisjes kniekousen met stipjes all-over print en kanten boord met een strikje. Zonder voelbare teennaden. De kniekousen zijn leverbaar in diverse maten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geleverd per 6 paar.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Geel
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Geel

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord geel/grijze strepen en een leuke afbeelding van een ster. De gele strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord roze/marineblauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord rood/marineblauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord groen/blauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • Meisjes Kniekous - Strikje - Gold/Glitter
  Meisjes Kniekous - Strikje - Gold/Glitter

  Glitter kniekousen in de kleur goud/zwart. Deze meisjes kniekous is gemaakt van een katoenmix waar goud glittergaren door geweven is. Deze kinder kniekous is voorzien van een mooi fluweel strikje aan de zijkanten van de boor

  € 9,95 € 5,95
 • Meisjes Kniekous - Strikje - Silver/Glitter
  Meisjes Kniekous - Strikje - Silver/Glitter

  Glitter kniekous in de kleur zwart/zilver. Deze meisjes kniekous is gemaakt van een katoenmix waar zilver glittergaren door geweven is. Deze kniekous is voorzien van een mooi zwart fluweel strikje aan de zijkant van de boord.

  € 9,95 € 5,95
 • Meisjes Kniekous - Zijde Strikje - Glitter - Mint
  Meisjes Kniekous - Zijde Strikje - Glitter - Mint

  Mooie glitter kniekous in de kleur mint. Deze meisjes kniekous is geweven met glittergaren lurex en is voorzien van een mooi zijde strikje aan de zijkant van allebei de boorden. De kniekous ziet er erg elegant uit.

  € 9,95 € 5,95
 • Meisjes Kniekous - Zijde Strikje - Glitter - Caramel
  Meisjes Kniekous - Zijde Strikje - Glitter - Caramel

  Mooie glitter kniekous in de kleur caramel. Deze meisjes kniekous is geweven met glittergaren lurex en is voorzien van een mooi zijde strikje aan de zijkant van allebei de boorden. De kniekous ziet er erg elegant uit.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Geel
  Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Geel

  Sportieve kniekousen van zachte katoenmix. Ze zijn in de kleur wit met in de boord geel/grijze strepen en een leuke afbeelding van een ster. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze
  Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze

  Kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord roze/marineblauwe strepen en een afbeelding van een ster. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen
  Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen

  Kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord groen/blauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood
  Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood

  kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord rood/blauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 9,95 € 5,95
 • Maillot en anti-slip sokken - Baby geschenkset - Leeuw
  Maillot en anti-slip sokken - Baby geschenkset - Leeuw

  Maillot en anti-slip sokken in de kleur donkerblauw. Op de achterkant van de maillot staat een leeuwtje, op de voorkant van de maillot staat een motief van poot afdrukken.

  € 7,95 € 5,95
 • Maillot en anti-slip sokken - Baby geschenkset - Schaap
  Maillot en anti-slip sokken - Baby geschenkset - Schaap

  Maillot en anti-slip sokken in de kleur grijs. Op de achterkant van de maillot staat een schaapje. Bij de benen heeft de maillot een gestreept motief. Dit baby geschenkset is leuk om te geven als kraamcadeau.

  € 7,95 € 5,95
 • 2 Pack Maillots - Meisjes - Rib - Groen-Bruin
  2 Pack Maillots - Meisjes - Rib - Groen-Bruin

  Kindermaillots met rib in de kleuren groen en bruin. De maillots voelen warm, zacht en comfortabel aan en hebben een handgekettelde teennaad. Dit voordeelpak van 2 meisjesmaillots is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Fuchsia
  3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Fuchsia

  Set van 3 meisjesmaillots in de kleur fuchsia met decoratieve bies met strikjes aan de zijkant. De maillots zijn gemaakt van een zachte katoenmix en voelen comfortabel aan. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • 3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Grijs
  3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Grijs

  Set van 3 meisjesmaillots in de kleur grijs met decoratieve bies met strikjes aan de zijkant. De maillots zijn gemaakt van een zachte katoenmix en voelen comfortabel aan. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • 3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Wit
  3 Pack Maillots - Meisjes - Strikjes - Wit

  Set van 3 meisjesmaillots in de kleur wit met decoratieve bies met strikjes aan de zijkant. De maillots zijn gemaakt van een zachte katoenmix en voelen comfortabel aan. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Kindermaillot - Glitter - Strik - Zwart/Zilver
  Kindermaillot - Glitter - Strik - Zwart/Zilver

  Mooie meisjesmaillot in de kleuren zwart en zilver met decoratieve strik aan de voorkant. Deze maillot ziet er niet alleen erg mooi uit maar heeft ook een uitstekend draagcomfort. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 6,95
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2023 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss