Sorteer op
 • 3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Zwart
  3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Zwart

  Set van 3 paar dameskniekousen in de kleur zwart. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Bruinmix
  3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Bruinmix

  Set van 3 paar dameskniekousen een mix van bruine tinten. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Jeans-mix
  3 paar dames kniekousen - Drukvrije boord - Jeans-mix

  Set van 3 paar dames kniekousen een mix van blauwe tinten. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar Dames kniekousen - Gestreepte kousen - Kleurrijk
  3 paar Dames kniekousen - Gestreepte kousen - Kleurrijk

  Set van 3 paar kleurrijk gestreept dames kniekousen. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart
  3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs
  3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur grijs. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Marineblauw
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Marineblauw

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen in de kleur marineblauw. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 19,95 € 16,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Antraciet
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Antraciet

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen in de kleur antraciet. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 19,95 € 16,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Zwart
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Zwart

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze comfortabele kniekousen hebben geen voelbare teennaad en zijn dus naadloos. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 16,95
 • 5 paar Kniekousen - Steunkousen - 40 Denier - Zwart
  5 paar Kniekousen - Steunkousen - 40 Denier - Zwart

  Set van 5 paar steunkousen 40 denier van het merk Bonanza in de kleur zwart. Deze dames steunkousen zien eruit als basic panty kniekousen maar bieden het comfort van steunkousen. De steunkousen zijn one size ( 35 t/m 42).

  € 17,95 € 14,95
 • 4 paar Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen
  4 paar Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen

  Leuke dames kniekousen van zachte katoenmix met strepen. Deze kniekous is in de kleur zwart. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits zoals een rokje of jurkje, ze staan echt superleuk!

  € 17,95 € 15,95
 • 3 paar Dames panty/overknees - 70 denier - zwart
  3 paar Dames panty/overknees - 70 denier - zwart

  Dames panty overknees van 70 denier met elastiche boord. Geleverd per 3 paar.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Kniekousen - Girls - Pompon - zwart-paars
  6 paar Kniekousen - Girls - Pompon - zwart-paars

  Meisjes kniekousen met pompon en zonder voelbare teennaden. De kniekousen zijn leverbaar in diverse maten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geleverd per 6 paar in kleuren 3x zwart, 3x paars.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Kniekousen - Girls - Kant/Stip/Strik - zwart-grijs-paars
  6 paar Kniekousen - Girls - Kant/Stip/Strik - zwart-grijs-paars

  Meisjes kniekousen met stipjes all-over print en kanten boord met een strikje. Zonder voelbare teennaden. De kniekousen zijn leverbaar in diverse maten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geleverd per 6 paar.

  € 12,95 € 9,95
 • Stay up - Mariflos - 15 Denier - Zwart - Kant
  Stay up - Mariflos - 15 Denier - Zwart - Kant

  Dames 15 denier hold ups in de kleur zwart van het merk Mariflos. Dankzij de siliconen plakrand aan de binnenzijde van de boord blijven deze hold ups goed zitten. De dames hold ups zijn verkrijgbaar in de maten S/M, M/L en L/XL.

  € 14,95 € 12,95
 • Kuit Compressie - Calf Sleeves - Wit
  Kuit Compressie - Calf Sleeves - Wit

  Stark Soul kuitcompressie Calf Sleeves in de kleur wit. Ideaal voor sporters die last hebben van blessures. Ook geschikt voor mensen die niet sporten, maar wel klachten hebben bij bijvoorbeeld lang zitten of staan.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Roze

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord roze/marineblauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Groen

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord groen/blauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood
  6 paar Kniekousen - Sportlook - Ster - Wit/Rood

  6 paar kniekousen van zachte katoenmix. Deze kniekousen zijn in de kleur wit met in de boord rood/marineblauwe strepen en een leuke afbeelding van een ster. De roze strepen zorgen voor een sportieve look.

  € 21,95 € 17,95
 • 3 paar Meisjes kniekousen - Gestreept - Glitter
  3 paar Meisjes kniekousen - Gestreept - Glitter

  Mooie kniekousen van zachte katoenmix in drie verschillende kleuren. Deze kniekousen zijn goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt supermooi! Deze prachtige kniekousen vallen net onder de knie.

  € 17,95 € 13,95
 • 4 paar Kinder Kniekousen - Rib - Retro
  4 paar Kinder Kniekousen - Rib - Retro

  Hippe kniekousen in vier verschillende kleuren. De kniekousen zijn gemaakt van zachte katoenmix en is voorzien van vier strepen. De strepen zorgen voor een sportieve/hippe retro look. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 paar Meisjes kniekousen - Rib - Strepen
  3 paar Meisjes kniekousen - Rib - Strepen

  Leuke ribgebreide meisjes kniekousen van zachte katoenmix met witte strepen. De witte strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits. De kniekousen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  € 17,95 € 13,95
 • 3 paar Dames kniekousen - Badstof - Gestreept - Fuchsia-Rood
  3 paar Dames kniekousen - Badstof - Gestreept - Fuchsia-Rood

  Set van 3 paar badstof dames kniekousen in de kleur fuchsia-rood. Deze vrolijk gestreepte dames kniekousen zijn warm, zacht en isolerend. Verkrijgbaar in maat 35-38.

  € 12,95 € 9,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Zwart-Wit - Gestreept
  Overknee kousen - SQOTTON - Zwart-Wit - Gestreept

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart met witte strepen. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Wit-Zwart - Gestreept
  Overknee kousen - SQOTTON - Wit-Zwart - Gestreept

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur wit met zwarte strepen. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Zwart-Rood - Gestreept
  Overknee kousen - SQOTTON - Zwart-Rood - Gestreept

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart met rode strepen. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Zwart
  Overknee kousen - SQOTTON - Zwart

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze overknee kousen zijn vervaardigd uit een zachte katoenmix, wat resulteert in een aangenaam draagcomfort voor je huid.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Wit
  Overknee kousen - SQOTTON - Wit

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur wit. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Rood
  Overknee kousen - SQOTTON - Rood

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur rood. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - SQOTTON - Geel
  Overknee kousen - SQOTTON - Geel

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON in de kleur geel. De overknees zijn gemaakt van een katoenmix, zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen zijn one size, geschikt voor maat 35-42.

  € 9,95 € 7,95
 • Overknee kousen - Grafisch - Geruit - Zwart/Wit
  Overknee kousen - Grafisch - Geruit - Zwart/Wit

  Hoge dames overknee kousen met geruite print in de kleur zwart/wit . Deze hoge overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee blijft goed zitten.

  € 14,95 € 9,95
 • Overknee kousen - Grafisch - Kubus - Zwart/Grijs
  Overknee kousen - Grafisch - Kubus - Zwart/Grijs

  Hoge dames overknee kousen met kubus print in de kleur zwart/grijs. Deze hoge overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen hebben een zwarte boord.

  € 14,95 € 9,95
 • Overknee kousen - Grafisch - Visnet - Grijs/Zwart
  Overknee kousen - Grafisch - Visnet - Grijs/Zwart

  Hoge dames overknee kousen met visnet print in de kleur grijs/zwrat. Deze hoge overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen hebben een zwarte boord.

  € 14,95 € 9,95
 • 3 paar Overknee Kousen - Katoen - Gestreept
  3 paar Overknee Kousen - Katoen - Gestreept

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON met strepen. Deze overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen worden geleverd per 3 paar.

  € 21,95 € 17,95
 • 3 paar Overknee Kousen - Katoen - Zwart
  3 paar Overknee Kousen - Katoen - Zwart

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON. Deze overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen worden geleverd per 3 paar.

  € 21,95 € 17,95
 • 3 paar Overknee Kousen - Katoen - Wit
  3 paar Overknee Kousen - Katoen - Wit

  Dames overknee kousen van het merk SQOTTON. Deze overknee kousen zijn gemaakt van een katoenmix, hierdoor zijn de kousen zacht en comfortabel voor je huid. De overknee kousen worden geleverd per 3 paar.

  € 21,95 € 17,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - Zwart
  6 paar Compressie Kniekousen - Zwart

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur zwart. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. Een ideale kniekous als je de hele dag staat of bij lang zitten tijdens het werk.

  € 27,95 € 25,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - SQOTTON® - Off-white
  6 paar Compressie Kniekousen - SQOTTON® - Off-white

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur off-white van het merk SQOTTON. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. De steunkousen hebben een prettig draagcomfort.

  € 27,95 € 25,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - Wit
  6 paar Compressie Kniekousen - Wit

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur wit van het merk SQOTTON. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. De steunkousen hebben een prettig draagcomfort.

  € 27,95 € 25,95
 • 6 paar Skisokken - Wintersportsokken - Zwart
  6 paar Skisokken - Wintersportsokken - Zwart

  6 paar hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart. Deze skisokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de skisokken ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 39,95 € 37,95
 • Skisokken - Wintersportsokken - Zwart
  Skisokken - Wintersportsokken - Zwart

  Hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart. Deze skisokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de skisokken ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 11,95 € 9,95
 • Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Wit
  Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Wit

  Leuke dames kniekous van zachte katoenmix met witte strepen. Deze kniekous is in de kleur zwart. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits zoals een rokje of jurkje, ze staan echt superleuk!

  € 7,95 € 5,95
 • Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Oker
  Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Oker

  Leuke zwarte kniekous met strepen in de kleur oker van zachte katoenmix. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits zoals een rokje of jurkje, ze staan echt superleuk!

  € 7,95 € 5,95
 • Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Bordeaux
  Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Bordeaux

  ✓ Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis
  ✓ Gratis bezorgd vanaf € 25,- in Nederland
  ✓ Gratis bezorgd vanaf € 50,- in België
  ✓ Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren*
  ✓ Eerst zien, dan pas…

  € 7,95 € 5,95
 • Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Groen
  Dames Kniekousen - Naadloos - Rib - Strepen - Zwart/Groen

  Leuke dames kniekous van zachte katoenmix met groene strepen. Deze kniekous is in de kleur zwart. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits zoals een rokje of jurkje, ze staan echt superleuk

  € 7,95 € 5,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Marineblauw
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Marineblauw

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur marineblauw en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Beige
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Beige

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur beige en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen.

  € 12,95 € 10,95
 • Panty kniekousen - 5 PACK - Zijdemat 15 Denier - Zwart
  Panty kniekousen - 5 PACK - Zijdemat 15 Denier - Zwart

  Een bundel van vijf paar panty dameskniekousen, met een denierwaarde van 15, biedt ultiem comfort voor alledaags gebruik. Deze panty kniekousen, in een halfmatte en transparante afwerking, zijn een stijlvolle basis.

  € 14,95 € 12,95
 • 2 paar Skisokken - Wintersokken - Badstofvoering - Zwart/Grijs - Zwart/Blauw
  2 paar Skisokken - Wintersokken - Badstofvoering - Zwart/Grijs - Zwart/Blauw

  2 paar hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart/grijs en zwart/blauw. Deze wintersokken voor dames en heren bieden maximaal comfort en precisie. Deze skisokken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 Paar Noorse kniekousen - Antraciet
  3 Paar Noorse kniekousen - Antraciet

  Drie paar Noorse kniekousen in de kleur antraciet. Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor zowel heren als dames, en bieden een comfortabele pasvorm en draagcomfort gedurende de hele dag.

  € 19,95 € 17,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Grijs/Zwart
  Skisokken - Snowboardsokken - Grijs/Zwart

  Skisokken in de kleur grijs met zwart. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Blauw
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Blauw

  Skisokken in de kleur zwart met blauw. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Groen
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Groen

  Skisokken in de kleur zwart met groen. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Bordeaux
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Bordeaux

  Skisokken in de kleur zwart met bordeaux. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • 4-Pack - Skisokken - Snowboardsokken - Multicolor
  4-Pack - Skisokken - Snowboardsokken - Multicolor

  Vier paar skisokken in de diverse kleuren: groen, blauw, bordeaux en zwart. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 36,95 € 34,95
 • 3 Paar Noorse kniekousen - Lichtgrijs
  3 Paar Noorse kniekousen - Lichtgrijs

  Drie paar Noorse kniekousen in de kleur lichtgrijs. Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor zowel heren als dames, en bieden een comfortabele pasvorm en draagcomfort gedurende de hele dag.

  € 19,95 € 17,95
 • Kuit Compressie - Calf Sleeves - Roze
  Kuit Compressie - Calf Sleeves - Roze

  Stark Soul kuitcompressie Calf Sleeves in de kleur Roze. Ideaal voor sporters die last hebben van blessures. Ook geschikt voor mensen die niet sporten, maar wel klachten hebben bij bijvoorbeeld lang zitten of staan.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Gebroken Wit
  Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Gebroken Wit

  Dames Noorse skissokken met mooie Noorse ontwerp. Deze veelzijdige warme sokken zijn niet alleen perfect voor de skiliefhebbers, maar ook ideaal als wintersokken voor snowboarders of als warme kniekousen voor thuisgebruik.

  € 12,95 € 10,95
 • Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Grijs
  Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Grijs

  Dames Noorse skissokken met mooie Noorse ontwerp. Deze veelzijdige warme sokken zijn niet alleen perfect voor de skiliefhebbers, maar ook ideaal als wintersokken voor snowboarders of als warme kniekousen voor thuisgebruik.

  € 12,95 € 10,95
 • 2-pack - Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Gebroken Wit/Grijs
  2-pack - Dames Noorse skisokken - Wollen sokken - Hygge - Gebroken Wit/Grijs

  2 paar Noorse dames skisokken met mooie Noorse ontwerp. Deze veelzijdige warme sokken zijn niet alleen perfect voor de skiliefhebbers, maar ook ideaal als wintersokken voor snowboarders of als warme kniekousen voor thuisgebruik.

  € 21,95 € 19,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Antraciet
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Antraciet

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur antraciet en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Zwart
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Zwart

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur zwart en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • 9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart
  9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart

  Set van 9 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 36,95 € 34,95
 • 9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs
  9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur grijs. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 36,95 € 34,95
 • Meisjes Kniekous - Strikje - Silver/Glitter
  Meisjes Kniekous - Strikje - Silver/Glitter

  Glitter kniekous in de kleur zwart/zilver. Deze meisjes kniekous is gemaakt van een katoenmix waar zilver glittergaren door geweven is. Deze kniekous is voorzien van een mooi zwart fluweel strikje aan de zijkant van de boord.

  € 9,95 € 5,95

KNIEKOUSEN

Online kniekousen kopen

Dames kniekousen bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment kniekousen is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Keuze uit diverse modellen dames kniekousen. Zoals panty kniekousen effen of met patroon en dames kniekousen van katoen. Ben je op zoek naar langere dames sokken kijk dan op de pagina overknees. Of bekijk ons aanbod aan dames maillots en dames beenwarmers

Dames kniekousen

Kniekousen zijn een onderdeel van dameskleding en kunnen bij verschillende outfits worden gedragen. Ze passen perfect onder broeken, maar kunnen ook gecombineerd worden met rokken en jurken. De verschillende lengtes van kniekousen variëren van net onder de knie of tot iets boven de knie zoals de overknee, waardoor er voor elke smaak en stijl wel een geschikt model te vinden is. Kniekousen zijn een geweldige manier om uw benen te laten zien en comfortabel te blijven, terwijl u tegelijkertijd de mode kunt volgen en er trendy uit kunt zien.

Er zijn veel verschillende modellen kniekousen beschikbaar, zoals kniekousem met print of kniekousen in vele diverse kleuren. Deze kunnen worden gedragen voor dagelijks gebruik of om extra elegantie toe te voegen aan speciale gelegenheden. In de zomermaanden zijn de kniekousen met sportprint ideaal onder rokken, terwijl effen modellen goed passen bij klassieke outfits. Zwarte modellen en modellen met patronen voegen extra elegantie toe aan speciale outfits.

Kortom, kniekousen zijn een veelzijdig en stijlvol kledingstuk dat een geweldige aanvulling is in je kledingkas. Op onze website vindt u een uitgebreide selectie kniekousen, zodat je een model kunt kiezen dat bij jouw stijl en budget past.

 


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

 

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss