Sorteer op

Pantoffels en huissokken

Online heren pantoffels en huissokken kopen

Heren pantoffels en huissokken bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment huissokken is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Wanneer de vloer in uw huis koud is, kan het fijn zijn om meer te dragen dan een simpele paar sokken. Soms zijn sokken niet genoeg om de kou tegen te gaan, daarom raden wij pantoffels of huissokken aan. Deze houden de voeten warm, beschermen de voeten tegen viezigheid en zorgen ervoor dat het huis binnen schoon blijft. 

Pantoffels van wol

De antislip pantoffels zijn gemaakt van wol, wat voor de heerlijke zachte pantoffels zorgt. Wol is een natuurlijke stof die een absorptievermogen heeft, dit bekent dat de stof vocht als het waren in- en uitademt. Hierdoor gaat het vocht naar buiten en blijven de voeten droog, ook als je last hebt van zweet voeten. Ook is wol erg goed in temperatuur regelen en zorgt er dus voor dat je het niet koud zal hebben, maar ook geen oververhitte voeten hebt. Naast dat de pantoffel van wol is, en dit veel voordelen heeft, is de pantoffel ook antislip. Dit is zeer prettig wanneer uw huis bestaat uit gladde vloeren en nog gladdere trappen. Zorg ervoor dat je niet zo van de trap af glijdt en valt. 

Huissokken van merinowol

Merinowol is een speciale soort wol, het staat erom bekend dat het zachter en flexibeler is dan normale wol, hierdoor kriebelt merinowol ook niet. Merino wol helpt enorm met het warm blijven, omdat het ademt en temperatuur regelend is net zoals normale wol. Merinowol bevat geen chemicaliën en wordt van vrijlopende schapen gehaald. Je hoeft merinowol niet per se te wassen, het laten luchten kan soms al genoeg zijn! Het prettige van huissokken is dat je ze makkelijk zou kunnen wassen als het nodig in tegenstelling tot pantoffels. Ook kan het fijn zijn om een minder stevige zool te hebben na de gehele dag te hebben gelopen op schoenen. 

Toch liever gewone sokken? Neem dan een kijkje op de pagina basic herensokken of herensokken met print voor ons nieuwste aanbod.

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

 

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss