Sorteer op
 • Heren sportbroek - Kort - Rood
  Heren sportbroek - Kort - Rood

  Korte sportbroek voor heren in de kleur rood. Deze sportshort is zeer geschikt om te dragen voor allerlei binnen- en buitensporten. De korte heren sportbroek is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren sportbroek - Kort - Blauw
  Heren sportbroek - Kort - Blauw

  Korte sportbroek voor heren in de kleur blauw. Deze sportshort is zeer geschikt om te dragen voor allerlei binnen- en buitensporten. De korte heren sportbroek is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren sportbroek - Kort - Grijs
  Heren sportbroek - Kort - Grijs

  Korte sportbroek voor heren in de kleur grijs. Deze sportshort is zeer geschikt om te dragen voor allerlei binnen- en buitensporten. De korte heren sportbroek is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren voetbalshort - Wit
  Heren voetbalshort - Wit

  Voetbalshort voor heren in de kleur wit. De voetbalshort is gemaakt van een ademend, sneldrogend en lichtgewicht materiaal. Deze short is dan ook een ideale basic voor allerlei binnen- en buitensporten.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren voetbalshort - Marine
  Heren voetbalshort - Marine

  Voetbalshort voor heren in de kleur marine. De voetbalshort is gemaakt van een ademend, sneldrogend en lichtgewicht materiaal. Deze short is dan ook een ideale basic voor allerlei binnen- en buitensporten.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren voetbalshort - Rood
  Heren voetbalshort - Rood

  Voetbalshort voor heren in de kleur rood. De voetbalshort is gemaakt van een ademend, sneldrogend en lichtgewicht materiaal. Deze short is dan ook een ideale basic voor allerlei binnen- en buitensporten.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren voetbalshort - Zwart
  Heren voetbalshort - Zwart

  Voetbalshort voor heren in de kleur zwart. De voetbalshort is gemaakt van een ademend, sneldrogend en lichtgewicht materiaal. Deze short is dan ook een ideale basic voor allerlei binnen- en buitensporten.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren zwembroek/zwemshort - Aquablauw
  Heren zwembroek/zwemshort - Aquablauw

  Zwemshort voor heren in de kleur turkoois. De short valt tot boven de knie en heeft een elastische tailleband met koordsluiting. Een ideale basic voor in het zwembad en op het strand. De short is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 21,95 € 19,95
 • Heren zwembroek/zwemshort - Zwart
  Heren zwembroek/zwemshort - Zwart

  Zwemshort voor heren in de kleur zwart. De short valt tot boven de knie en heeft een elastische tailleband met koordsluiting. Een ideale basic voor in het zwembad en op het strand. De short is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 21,95 € 19,95
 • Heren zwembroek/zwemshort - Rood
  Heren zwembroek/zwemshort - Rood

  Zwemshort voor heren in de kleur rood. De short valt tot boven de knie en heeft een elastische tailleband met koordsluiting. Een ideale basic voor in het zwembad en op het strand. De short is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 21,95 € 19,95
 • Performance Sportbroek heren - Fietsbroek - Runningbroek - Zwart/Grijs
  Performance Sportbroek heren - Fietsbroek - Runningbroek - Zwart/Grijs

  Performance korte sportbroek of fietsbroek voor heren van hoge kwaliteit. Deze sportbroek is de perfecte outfit om te genieten van allerlei binnen- en buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, fitnessen of hardlopen.

  € 22,95 € 19,95
 • Performance 3/4 Sportbroek heren - Fietsbroek - Runningbroek - Zwart/Grijs
  Performance 3/4 Sportbroek heren - Fietsbroek - Runningbroek - Zwart/Grijs

  Performance 3/4 sportbroek of fietsbroek voor heren van hoge kwaliteit. Deze sportbroek is de perfecte outfit om te genieten van allerlei binnen- en buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, fitnessen of hardlopen.

  € 24,95 € 21,95
 • Heren thermo onderbroek - Lang - Blauw
  Heren thermo onderbroek - Lang - Blauw

  Deze thermo onderbroek biedt je de perfecte ondersteuning tijdens de sport- en buitenactiviteiten. De thermo onderbroek bestaat uit platte naden, waardoor je weining irritatie voelt om je benen. Dit ondergoed is per stuk geleverd.

  € 19,95 € 17,95
 • Lange thermo ondergoed heren - Fleecevoering - Zwart
  Lange thermo ondergoed heren - Fleecevoering - Zwart

  Hoge kwaliteit lange thermo ondergoed van het merk SQOTTON in de kleur zwart, geschikt voor heren. De binnenzijde van de thermobroek is voorzien van extra zachte fleece laag waardoor de thermobroek heerlijk warm en zacht aanvoelt.

  € 32,95 € 29,95
 • Heren thermo onderbroek - Lang - Grijs
  Heren thermo onderbroek - Lang - Grijs

  Deze thermo onderbroek biedt je de perfecte ondersteuning tijdens de sport- en buitenactiviteiten. De thermo onderbroek bestaat uit platte naden, waardoor je weinig irritatie voelt om je benen.

  € 19,95 € 17,95
 • Heren thermo onderbroek - Lang - Camouflage Zwart
  Heren thermo onderbroek - Lang - Camouflage Zwart

  Stoere thermo onderbroek in de kleur camouflage zwart. Deze thermbroek biedt je de perfecte ondersteuning tijdens de sport- en buitenactiviteiten. De thermo onderbroek bestaat uit platte naden, waardoor je weining irritatie voelt.

  € 23,95 € 21,95
 • Heren thermo onderbroek - Lang - Camouflage Groen
  Heren thermo onderbroek - Lang - Camouflage Groen

  Stoere thermo onderbroek in de kleur camouflage groen. Deze thermbroek biedt je de perfecte ondersteuning tijdens de sport- en buitenactiviteiten. De thermo onderbroek bestaat uit platte naden, waardoor je weining irritatie voelt.

  € 23,95 € 21,95
 • Performance Sportbroek heren lang - Thermobroek - Runningbroek - Zwart/Grijs
  Performance Sportbroek heren lang - Thermobroek - Runningbroek - Zwart/Grijs

  Performance lange sportbroek voor heren van hoge kwaliteit. Deze fuctionele sportbroek is de perfecte outfit om te genieten van allerlei binnen- en buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, fitnessen of hardlopen.

  € 28,95 € 25,95
 • Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Blauw/Zwart
  Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Blauw/Zwart

  Deze ideale thermoset bied je de perfecte ondersteuning tijdens sport- en buitenactiviteiten. Het thermopak bestaat uit een thermobroek en een thermoshirt uit platte naden, waardoor je weinig irritatie voelt om je lichaam.

  € 39,95 € 36,95
 • Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Grijs/Zwart
  Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Grijs/Zwart

  Deze ideale thermoset bied je de perfecte ondersteuning tijdens sport- en buitenactiviteiten. Het thermopak bestaat uit een thermobroek en een thermoshirt uit platte naden, waardoor je weinig irritatie voelt om je lichaam.

  € 39,95 € 36,95
 • Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Camouflage Groen
  Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Camouflage Groen

  Deze stoere thermoset bied je de perfecte ondersteuning tijdens sport- en buitenactiviteiten. Het thermopak bestaat uit een thermobroek en een thermoshirt uit platte naden, waardoor je weinig irritatie voelt om je lichaam.

  € 42,95 € 39,95
 • Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Camouflage Zwart
  Heren Thermoset - Thermopak - Lang - Camouflage Zwart

  Deze stoere thermoset bied je de perfecte ondersteuning tijdens sport- en buitenactiviteiten. Het thermopak bestaat uit een thermobroek en een thermoshirt uit platte naden, waardoor je weinig irritatie voelt om je lichaam.

  € 42,95 € 39,95
 • Performance heren sportset - sportshirt met korte mouwen - korte broek - Zwart/Grijs
  Performance heren sportset - sportshirt met korte mouwen - korte broek - Zwart/Grijs

  Deze performance heren sportset bestaat uit een sportshirt met korte mouwen en een korte sportbroek. Deze sportset bied je de perfecte ondersteuning tijdens diverse sportactiviteiten.

  € 39,95 € 37,95
 • Performance heren sportset - sportshirt met korte mouwen - 3/4 Sportbroek - Zwart/Grijs
  Performance heren sportset - sportshirt met korte mouwen - 3/4 Sportbroek - Zwart/Grijs

  Deze performance heren sportset bestaat uit een sportshirt met korte mouwen en een korte sportbroek. Deze sportset bied je de perfecte ondersteuning tijdens diverse sportactiviteiten.

  € 42,95 € 39,95
 • Performance heren sportset - Sportshirt met lange mouwen - Lange sportbroek - Zwart/Grijs
  Performance heren sportset - Sportshirt met lange mouwen - Lange sportbroek - Zwart/Grijs

  Deze performance heren sportset bestaat uit een sportshirt met lange mouwen en een lange sportbroek. Deze sportset bied je de perfecte ondersteuning tijdens diverse sportactiviteiten.

  € 45,95 € 42,95
 • Performance heren sportbroek - kort - Sportshort - Zwart
  Performance heren sportbroek - kort - Sportshort - Zwart

  Deze sportbroek voor heren in de kleur zwart is een uitstekende keuze voor sporters die op zoek zijn naar een comfortabel sportbroek voor verschillende sportactiviteiten. De short heeft een zachte touch, een elastische tailleband.

  € 25,95 € 22,95
 • Heren sportbroek - Kort - Zwart
  Heren sportbroek - Kort - Zwart

  Korte sportbroek voor heren in de kleur zwart. Deze sportshort is zeer geschikt om te dragen voor allerlei binnen- en buitensporten. De korte heren sportbroek is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 13,95
 • Heren sportbroek - Kort - Marine
  Heren sportbroek - Kort - Marine

  Korte sportbroek voor heren in de kleur marine. Deze sportshort is zeer geschikt om te dragen voor allerlei binnen- en buitensporten. De korte heren sportbroek is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 13,95
 • Stark Soul - Heren Sportset - Sportkleding - Quick-Dry - Zwart
  Stark Soul - Heren Sportset - Sportkleding - Quick-Dry - Zwart

  Deze comfortabele sportset in de kleur zwart is een perfecte keuze voor sporters die op zoek zijn naar een comfortabel en ademende sportkleding voor verschillende sportactiviteiten. Het sportshirt heeft een ronde hals.

  € 39,95 € 36,95
Sorteer op

Sportbroeken

Online heren sportbroeken kopen

Sportbroeken bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment sportbroeken is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Sportbroeken zijn prettig en comfortabel tijdens het sporten. Ze zorgen ervoor dat je warm blijft tijdens het sporten, maar niet veel last hebt van het zweet. De sportbroeken vervoeren het zweet goed waardoor je hier geen last van hebt. Ook is het prettig om een korte broek aan te hebben tijdens het warme weer.

Korte broeken

Tijdens het sporten is zweten normaal, maar tijdens de warme dagen wordt het zweten nog meer. Daarom zijn de korte broeken van polyester erg fijn. De broeken zijn luchtig en zitten erg prettig. De stof kreukt en vervormt niet en blijft fijn zitten na een lange dag of een heftig potje voetbal. Ook is de stof erg sterk waardoor je het tijdens heftigere sporten ook aan kan. Speel dus gerust wat ruigere sporten met deze comfortabele korte sportbroekjes.

Lange thermobroeken

Een extra laagje tijdens het sporten, zeker in de winter, is erg prettig. Het koude weer moet geen excuus zijn om niet te kunnen sporten. Daarom hebben wij sport thermobroeken gemaakt van polyamide en polyester. Polyamide is een slijtvaste stof die zijn vorm behoudt. Het is een elastische en sterke stof die met je meebeweegt. Ook wordt het zweet naar buiten getransporteerd waar het verdampt. Hierdoor heb je geen last van zweetbenen die snel koud kunnen worden door de vocht.

Ook hebben wij bijpassende sportshirtjes. Maar ook voor de vrouwen hebben wij sportbroeken en shirtjes.

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.

 

Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2023 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss