Sorteer op
 • Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Donker Blauw
  Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Donker Blauw

  Dames sneakersok in de kleur donker blauw, met gekleurde bloemen erop. De bloemen op de sokken zijn geel en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met gekleurde bloemen erop. De bloemen op de sokken zijn geel en oranje. De rand van de sokken zijn fel roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Zwart
  Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met gekleurde bloemen erop. De bloemen op de sokken zijn oranje en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Figuurtjes - Zwart
  Dames sneakersok - Gekleurde Figuurtjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met gekleurde figuurtjes. Op de sokken zijn sterretjes, hartjes en zonnetjes te zien. Ook zijn er strepen tussen de figuurtjes te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gele Roos - Grijs
  Dames sneakersok - Gele Roos - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een gele roos. Ook heeft de zwarte lijntjes over de gehele sok. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Stipjes - Zwart
  Dames sneakersok - Geruit - Stipjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met gekleurde ruitjes. De gekleurde ruitjes zijn roze en rood. Ook zijn er witte stipjes over de gehele sok. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestippelde Hartjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gestippelde Hartjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met stipjes en hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn rood met groene stippels en over de gehele sok zijn er zwarte stippen te zien. Ook is de rand van de bovenrond oranje.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestippelde Hartjes - Zwart
  Dames sneakersok - Gestippelde Hartjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met gestippelde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn roze en grijs. Ook heeft de sok witte stippen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestreept - Licht Grijs/Geel
  Dames sneakersok - Gestreept - Licht Grijs/Geel

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs en geel. De sok is gestreept met brede strepen in de kleuren wit, geel en licht grijs. Boven aan de sok zijn aarbeien te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht is.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestreept - Rechthoeken - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gestreept - Rechthoeken - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met strepen, bliksem en rechthoeken erop. De strepen zijn zwart en de rechthoeken zijn roze en geel. De bliksem op de sok zijn rood en blauw. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met hartjes gemaakt van kruisjes. De kruisjes die een hartje vormen zijn oranje, grijs en roze gekleurd. De rand van de sokken zijn fel roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Ster - Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Ster - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met hartjes erop. De hartjes zijn zwart, roze en oranje. Daarnaast staat er aan beide zijkanten van de sok een grote ster in de kleure roze en groen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - blaadjes - Grijs
  Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - blaadjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met blaadjes en hartjes erop. De blaadjes op de sokken zijn oranje en aan de rand van de sok zitten roze hartjes. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - blaadjes -Licht Grijs
  Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - blaadjes -Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met blaadjes en hartjes erop. De blaadjes op de sokken zijn oranje en aan de rand van de sok zitten roze hartjes. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Bloem - Zwart
  Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Bloem - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een gekleurde bloemen erop. De bloem op de sok is donker blauw en roze. De sokken hebben kronkelige wittte lijntjes over de sokken heen en hebben boven aan de sok twee roze lijntjes.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Hartjes - Grijs
  Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Hartjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn oranje en rood. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen en hebben boven aan de sok groot, love staan.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Kat - Grijs
  Dames sneakersok - Kronkelige lijntjes - Kat - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een kat erop. De kat op de sokken heeft een groene strik en een roze bril. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Love - Hartjes - Grijs
  Dames sneakersok - Love - Hartjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn roze en over de hartjes heen staat het woord "love". De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Rode Strik - Zwart
  Dames sneakersok - Rode Strik - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met een rode strik erop. Rond de rode strik zijn er groene, roze en witte stippen te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Strikjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Strikjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een strikjes erop. De strikjes op de sok zijn groen, roze en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Strikjes - Grijs
  Dames sneakersok - Strikjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een strikjes erop. De strikjes zijn paars en donkerblauw met een geel detail in het midden. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Strikjes - Stippels - Zwart
  Dames sneakersok - Strikjes - Stippels - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met roze strikjes erop. De sok heeft witte stippels over de gehele sok. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - blaadjes - Licht Blauw
  Dames sneakersok - blaadjes - Licht Blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw. Rond de gehele sok loopt en een lijn van blaadjes. Ook zijn er ove de gehele sok kleine zwarte stipjes te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - blaadjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - blaadjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs. Rond de gehele sok loopt en een lijn van blaadjes. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Blaadjes - Pijltjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Blaadjes - Pijltjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met blaadjes. De blaadjes zijn roze en groen, ook is er over de sok een grijze streep. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Blaadjes - Pijltjes - Zwart
  Dames sneakersok - Blaadjes - Pijltjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met blaadjes en pijntjes. Op de sokken zijn blaadjes in de kleur geel, roze, wit en paars. Ook is er een streep van pijltjes te zien in de kleuren roze, wit en geel.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Blauwe Bloemetjes - Blaadjes - Grijs
  Dames sneakersok - Blauwe Bloemetjes - Blaadjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met blauwe bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn blauw en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloem - kronkelige lijntjes - Donker Blauw
  Dames sneakersok - Bloem - kronkelige lijntjes - Donker Blauw

  Dames sneakersok in de kleur donker blauw, met bloemen erop. De bloemen op de sokken zijn donkerblauwe rozen. Op de gehele sok zijn witte kronkelige lijntje te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemen - Blaadjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Bloemen - Blaadjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met bloemen en blaadjes erop. De bloemen zijn oranje en wit met zwarte blaadjes en omlijningen ertussen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemen - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Bloemen - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn oranje en wir. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemen - Oranje - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Bloemen - Oranje - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een oranje streep erop. Rond de oranje streep zijn er details van roze bloemen, blaadjes en witte hartjes. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemetjes - Bloem Blaadjes - Licht blauw
  Dames sneakersok - Bloemetjes - Bloem Blaadjes - Licht blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn groen en rood. Ook is de bovenrand van de sok geel. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht is.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemetjes - Gestreept - Licht bruin
  Dames sneakersok - Bloemetjes - Gestreept - Licht bruin

  Dames sneakersok in de kleur licht bruin, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn geel en oranje. Ook iheeft de sok witte strepen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemetjes - Gestreept - Licht grijs
  Dames sneakersok - Bloemetjes - Gestreept - Licht grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn geel en oranje. Ook iheeft de sok witte strepen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemetjes - Hartjes - Licht blauw
  Dames sneakersok - Bloemetjes - Hartjes - Licht blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw, met gekleurde bloemetjes en hartjes erop. De bloemetjes en de hartjes op de sokken zijn groen, rood, zwart en oranje. Ook is de bovenrand van de sok roze.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bloemetjes Patroon - Grijs
  Dames sneakersok - Bloemetjes Patroon - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met bloemetjes patroon. De gekleurde bloemen zijn geel, paars, groen en oranje. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Bootankers - Grijs
  Dames sneakersok - Bootankers - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde bootankers erop. De bootankers op de sokken zijn paars, blauw en donker grijs. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Galaxy - Licht Roze
  Dames sneakersok - Galaxy - Licht Roze

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur licht roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde appels - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde appels - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met gekleurde appels erop. De appels op de sokken hebben een patroon van roze, donker blauwen en gele kleuren. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde bladeren - Wit
  Dames sneakersok - Gekleurde bladeren - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Blaadjes - Zwart
  Dames sneakersok - Gekleurde bloemen - Blaadjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met gekleurde bloemen erop. De bloemen op de sokken zijn oranje, roze en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Blaadjes - Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Blaadjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn paars en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Kaki bruin
  Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Kaki bruin

  Dames sneakersok in de kleur kaki bruin, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Licht blauw
  Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Licht blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn groen en rood. Ook is de bovenrand van de sok licht roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht is.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Bloemetjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde bloemetjes erop. De bloemetjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde hartjes - Stippen - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde hartjes - Stippen - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met zwart stippen en hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Rendieren - Wit
  Dames sneakersok - Gekleurde Rendieren - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Stippels - Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Stippels - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een gekleurde stippels. De stippels zijn meerdere kleuren en maten, zo zijn er grote paarse en roze stippels, maar ook kleine zwarte stippels. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Stippels -Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Stippels -Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met gekleurde stippels erop. De stippels zijn blauw, paars, groen en geel. Ook zitten er op de onderkant van de sok stippels, deze zijn kleiner en zwart.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gekleurde Stippen - Grijs
  Dames sneakersok - Gekleurde Stippen - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met grote gekleurde en kleine zwarte stippen. De gekleurde stippen zijn groen, wit, licht en donker roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Bloemetjes - Grijs
  Dames sneakersok - Geruit - Bloemetjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met blaadjes en hartjes erop. De blaadjes op de sokken zijn oranje en aan de rand van de sok zitten roze hartjes. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Bloemetjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Geruit - Bloemetjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met blaadjes en hartjes erop. De blaadjes op de sokken zijn oranje en aan de rand van de sok zitten roze hartjes. De sokken hebben kronkelige zwarte lijntjes over de sokken heen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Gekleurde stipjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Geruit - Gekleurde stipjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met gekleurde stipjes erop. De stipjes op de sokken zijn geel, oranje en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Stippen - Paars - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Geruit - Stippen - Paars - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. De sokken hebben een geruit patroon. De sokken hebben ook oranje, paarse en rode stippen. Aan de bovenkant van de sok zit een paarse streep. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Geruit - Stippen - Rood - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Geruit - Stippen - Rood - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. De sokken hebben een geruit patroon. De sokken hebben ook oranje, paarse en rode stippen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - gestippeld - Licht Grijs
  Dames sneakersok - gestippeld - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met stippels en een grote bloem in het midden. De stippels op de sok zijn donker groen, de bloem is donker groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestipte Hartjes - Licht bruin
  Dames sneakersok - Gestipte Hartjes - Licht bruin

  Dames sneakersok in de kleur licht bruin, met gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn roze met groene strepen en een strikje aan de zijkant. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestreept - Muzieknoten - Grijs
  Dames sneakersok - Gestreept - Muzieknoten - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met zwarte strepen en gekleurde muzieknoten. De gekleurde muzieknoten zijn geel paars en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Gestreept - Muzieknoten - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Gestreept - Muzieknoten - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur lichtgrijs, met witte strepen en gekleurde muzieknoten. De gekleurde muzieknoten zijn roze, groen en zwart. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Handjes - Crème
  Dames sneakersok - Handjes - Crème

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur crème. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Handjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Handjes - Licht Grijs

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur Licht Grijs. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Bloemetjes - Licht Blauw
  Dames sneakersok - Hartjes - Bloemetjes - Licht Blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw. Op de sok zijn meerdere hartjes en bloemetjes te zien in de kleuren oranje, paars, groen en zwart. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Bubbels - Wit
  Dames sneakersok - Hartjes - Bubbels - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend, anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn groen, wit en paars. Door sommige hartjes zijn zwarte kruisjes heen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Kruisjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn groen, wit en paars. Door sommige hartjes zijn zwarte kruisjes heen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Oranje Sneeuwvlok - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Oranje Sneeuwvlok - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. Rond de gehele sok zijn er groene hartjes met een zwarte omlijning. In het midden heeft de sok een witte streep met een oranje sneeuwvlok erin. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Patronen - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Patronen - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. Over de zijkanten van de sok zijn hartjes te zien met ieder een eigen patroon. De hartjes zijn roze, wit oranje en zwart. Aan de bovenkant van de sok is er een oranje gestreepte rand.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Roze Sneeuwvlok - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Hartjes - Roze Sneeuwvlok - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. Rond de gehele sok zijn er groene hartjes met een zwarte omlijning. In het midden heeft de sok een witte streep met een oranje sneeuwvlok erin. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Wit
  Dames sneakersok - Hartjes - Wit

  Dames sneakersok in de kleur wit, met een gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sok is roze, licht roze en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Hartjes - Zwart
  Dames sneakersok - Hartjes - Zwart

  Dames sneakersok in de kleur zwart, met een gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sok is roze, licht roze en wit. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - hondje met strikje - Wit
  Dames sneakersok - hondje met strikje - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Istanbul - Brug - Grijs
  Dames sneakersok - Istanbul - Brug - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met een brug. Op de sok is de rode brug te zien met op de achtergrond zwarte vogels en op de voorkant het woord Istanbul. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Katten love - Stippen - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Katten love - Stippen - Donker Grijs

  Dames enkelsok in de kleur donker grijs, met zwart stippen en twee katten erop. Onder de katten staat er in het groen, love. Goed te combineren met diverse stijlvolle outfits, ze staan echt superleuk!

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Katten love - Stippen - Grijs
  Dames sneakersok - Katten love - Stippen - Grijs

  Dames enkelsok in de kleur grijs, met zwart stippen en twee katten erop. Onder de katten staat er in het groen, love. Goed te combineren met diverse stijlvolle outfits, ze staan echt superleuk!

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kersen - Licht blauw
  Dames sneakersok - Kersen - Licht blauw

  Dames sneakersok in de kleur licht blauw, met kersen erop. De kersen op de sokken zijn groen en roze. Ook heeft de sok kleine zwartje stipjes. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Klaver - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Klaver - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met gekleurde klavers erop. De klavers op de sokken zijn geel, groen en roze. De rand van de sokken is fel roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Kusjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Kusjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met kusjes erop. De kusjes op de sokken zijn roze, groen en zwart gekleurd. Ook is de rand van de bovenrond licht blauw. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht is.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Nasa - Wit
  Dames sneakersok - Nasa - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Omcirkelde Hartjes - Zand
  Dames sneakersok - Omcirkelde Hartjes - Zand

  Dames sneakersok in de kleur zand, met hartjes erop. De hartjes zijn omcirkeld in de kleuren zwart, roze, oranje en groen. De sok heeft twee zwarte lijnen aan de bovenkant met een roze strik aan de zijkanten.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Oranje Hond met Strikje - Wit
  Dames sneakersok - Oranje Hond met Strikje - Wit

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur wit De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Pandabeer - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Pandabeer - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met eem pandabeer erop. De pandabeer heeft een schattige roze neus. Ook heeft de sok boven de pandabeer zwarte stipjes. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Roosjes - Pijltjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Roosjes - Pijltjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met zwart pijltjes en rozen. De rozen op de sokken zijn rood en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Rozen - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Rozen - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met een roos erop. Ook zijn er kleine zwartjes op de sok en heeft de sok een roze gestreepte rand. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Sterren - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Sterren - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met sterretjes erop. De sterren op de sokken zijn blauw, paars en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Sterren - Stippen - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Sterren - Stippen - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met rode en roze stippen en sterren erop. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Sterren - Superstar - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Sterren - Superstar - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde sterren erop. De sterren op de sokken zijn paars, zwart, donker rood, geel en oranje. Ook staat er op de sok groot "superstar" geschreven in de kleur oranje aan beide kanten.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Sterretjes - Hartjes - Grijs
  Dames sneakersok - Sterretjes - Hartjes - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn oranje en wit. Daarnaast hebben de sokken zwarte, groene en witte sterretjes en circkeltjes.. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stipjes - Harten - Grijs
  Dames sneakersok - Stipjes - Harten - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde hartjes. De hartjes op de sokken zijn geel en roze. Ook heeft de sok zwarte en oranje stippen erop. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stipjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Stipjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met roze en donkerblauwe stipjes. Aan de bovenrand van de sokken zijn roze hartjes te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stipjes Strepen - Paars
  Dames sneakersok - Stipjes Strepen - Paars

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur paars. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stippel Patroon - Grijs
  Dames sneakersok - Stippel Patroon - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met gekleurde stippels, bloemen en meer. Het stippel patroon is wit, oranje en zwert. De bloemetjes zijn zwart, oranje, wit en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stippels - Dierengezicht - Blauw
  Dames sneakersok - Stippels - Dierengezicht - Blauw

  Dames sneakersok in de kleur blauw, met witte stipjes. Aan de zijkanten staan er dierengezichtjes. Ook is de bovenrand van de sok oranje. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideale basic

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stippels - Grijs
  Dames sneakersok - Stippels - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met stippels erop. Over de gehele sok zijn er stippels in het groen, oranje, roze, wit zwart en paars te zien. De sok heeft een roze lijn aan de bovenkant. De sokken zijn gemaakt van een katoen.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Stippen - Hond - Grijs
  Dames sneakersok - Stippen - Hond - Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met stippen en hondjes. Op de sokken zijn hondjes te zien, dalmatiers, die groene stippen hebben en een vlinder op hun neus. Op de achtergrond zijn er zwarte stippen te zien.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Streepjes - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Streepjes - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met zwart stippen en hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Streepjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Streepjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met zwart stippen en hartjes erop. De hartjes op de sokken zijn groen en roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Strik - Roze
  Dames sneakersok - Strik - Roze

  Een paar sneakersokken voor dames in de kleur roze. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt, een ideaal om te dragen in de zomer. De sneakersokken zijn ademend en anti-transpirerend.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Strikjes - Oranje - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Strikjes - Oranje - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur grijs, met zwart en oranje strikjes erop. De sok heeft een oranje streep aan de bovenkant, en grijze strepen over de gehele sok heen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht is.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Vierkantjes - Hartjes - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Vierkantjes - Hartjes - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs. De sokken hebben hartjes in de kleuren groen en paars, ook zijn er zwarte vierkantjes over de gehele sok te zien. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Vlinders - Kersen - Licht Grijs
  Dames sneakersok - Vlinders - Kersen - Licht Grijs

  Dames sneakersok in de kleur licht grijs, met vlinders en kersen erop. De sokken hebben rode vlinders, rode en zwarte kersen en zwarte bloemen. De sokken zijn gemaakt van een katoenmix die zacht en comfortabel aanvoelt.

  € 1,95 € 0,95
 • Dames sneakersok - Vuurwerk - Donker Grijs
  Dames sneakersok - Vuurwerk - Donker Grijs

  Dames sneakersok in de kleur donker grijs, met gekleurd vuurwerk erop. Het vuurwerk op de sokken zijn geel en oranje gekleurd. Ook hebben de sokken een gestippeld patroon in de kleuren wit en oranje.

  € 1,95 € 0,95
 • Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Lichtroze
  Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Lichtroze

  Damessok in de kleur lichtroze. Deze fijne dunne dames sokken zijn gemaakt van 100% katoen waardoor de sokken extra zacht aanvoelen. Deze damessokken zijn ademend, anti-transpirerend en hebben een handgekettelde afwerking.

  € 1,79 € 1,20
 • Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Paars
  Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Paars

  Damessok in de kleur paars. Deze fijne dunne dames sokken zijn gemaakt van 100% katoen waardoor de sokken extra zacht aanvoelen. Deze damessokken zijn ademend, anti-transpirerend en hebben een handgekettelde afwerking.

  € 1,79 € 1,20
 • Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Pastel Oranje
  Damessok - 100% Katoen - Naadloos - Pastel Oranje

  Damessok in de kleur pastel oranje. Deze fijne dunne dames sokken zijn gemaakt van 100% katoen waardoor de sokken extra zacht aanvoelen. Deze damessokken zijn ademend, anti-transpirerend en hebben een handgekettelde afwerking.

  € 1,79 € 1,20
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Blauw
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Blauw

  Comfortabele sneakersok in de kleur blauw. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Geel
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Geel

  Comfortabele sneakersok in de kleur geel. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Geel
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Geel

  Comfortabele sneakersok in de kleur neon geel. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Oranje
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Oranje

  Comfortabele sneakersok in de kleur neon oranje. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Roze
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Neon Roze

  Comfortabele sneakersok in de kleur neon roze. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Roze
  Sneakersok - SQOTTON® - Naadloos - Roze

  Comfortabele sneakersok in de kleur roze. Deze sneakersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix, hierdoor zijn de sneakersokken ademend en anti-transpirerend. De sneakersokken hebben een fijne handgekettelde afwerking.

  € 1,60 € 1,25
 • Diabetes Sok - Rib - 100% Katoen - Naadloos - Wit
  Diabetes Sok - Rib - 100% Katoen - Naadloos - Wit

  De dunne ribgebreide sok van het merk SQOTTON® in de kleur wit. Deze sokken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen waardoor de sokken extra zacht aanvoelen.

  € 2,19 € 1,32
 • Damessok - JustAMoment - naadloos - wit
  Damessok - JustAMoment - naadloos - wit

  Stevige basic damessokken van Bonanza, zonder voelbare naad op de teen, in de kleur wit.

  € 2,24 € 1,40
 • Badstof sneakersokken - SQOTTON® - Zwart
  Badstof sneakersokken - SQOTTON® - Zwart

  Badstof sneakersok in de kleur zwart. De sneakersokken hebben een prettig draagcomfort en zijn een ideale basic voor dagelijks gebruik of om te dragen tijdens sporten.

  € 2,99 € 1,45
 • Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Antraciet
  Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Antraciet

  Diabetes sok in de kleur antraciet. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor mensen met diabetes en bieden een comfortabele pasvorm zonder te knellen of af te zakken. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen.

  € 2,15 € 1,47
 • Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Zwart
  Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Zwart

  Diabetes sok in de kleur zwart. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor mensen met diabetes en bieden een comfortabele pasvorm zonder te knellen of af te zakken. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen.

  € 2,15 € 1,47
 • Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Beige
  Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Beige

  Diabetes sok in de kleur beige. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor mensen met diabetes en bieden een comfortabele pasvorm zonder te knellen of af te zakken. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen.

  € 3,29 € 1,49
 • Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Donkerbruin
  Diabetes sok - Zonder elastische boord - Naadloos - Donkerbruin

  Diabetes sok in de kleur donker bruin. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor mensen met diabetes en bieden een comfortabele pasvorm zonder te knellen of af te zakken. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen.

  € 3,29 € 1,49
 • Dames sneakersok - Teddybeer - Antraciet
  Dames sneakersok - Teddybeer - Antraciet

  Dames sneakersok in de kleur antraciet met schattige teddyberenprint. Ideaal voor zomerse dagen, deze comfortabele sokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Ze zijn ademend en voorzien van een stevige teennaad.

  € 2,99 € 1,50
 • Dames sneakersok - Teddybeer - Blauw
  Dames sneakersok - Teddybeer - Blauw

  Dames sneakersok in de kleur blauw met schattige teddyberenprint. Ideaal voor zomerse dagen, deze comfortabele sokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Ze zijn ademend en voorzien van een stevige teennaad.

  € 2,99 € 1,50
  1 - 120 van 152 resultaten
 • 1
 • 2
© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss