Naadloze sokken

Compleet naadloze sokken?

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan naadloze sokken. Naadloze sokken zijn sokken zonder voelbare teennaad. Helaas bestaan er geen compleet naadloze sokken. Dit komt omdat deze sokken op een cilinder worden geweven en het uiteinde hiervan altijd vastgezet moet worden, hierdoor is er ook bij naadloze sokken een minimale verdikking aan weerszijden van de sok.

Bij de meeste sokken wordt de opening machinaal dichtgemaakt. Bij het machinaal vaststikken van de opening wordt overtollig veel garen gebruikt. Hierdoor hebben deze sokken aan de bovenkant een voelbare dikke rand. Ook aan de zijkanten van de sok op de punten waar de draad is afgehecht is er een voelbare verdikking. Sokken met voelbare naad kunnen irritaties en soms zelfs kleine wondjes veroorzaken aan de voet, zoals blaren of schaafplekjes.

Sokken zonder voelbare teennaad

Naadloze sokken worden ook wel handgekettelde sokken genoemd. Bij naadloze sokken wordt de opening met de hand dichtgemaakt. Deze sokken hebben een hele fijne afwerking, de naad die hierbij achterblijft is veel dunner en hierdoor nauwelijks voelbaar. Dit maakt dat naadloze sokken erg comfortabel zijn. 


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss