Sorteer op
Sorteer op

Jongens pantoffels 

Online jongens pantoffels kopen 

Jongens pantoffels bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. De jongens pantoffels zitten erg prettig en comfortabel wanneer er rond gerend wordt. De pantoffels zijn van polyester waardoor ze goed blijven zitten. Ook zorgen de pantoffels voor geluiddempers. Het geluid van het rondrennen en gestamp wordt enorm verminderd door de pantoffels. 

Katoenen pantoffels

Pantoffels van katoen zitten erg prettig en hebben een paar eigenschappen die ervoor zorgen dat de pantoffels nog lekkerder zitten. Zo slijt katoen niet snel, is het vocht absorberen (voor zweet en andere vloeistoffen) en luchtdoorlatend. Zo zorgt het ervoor dat de voet niet te veel zweet als het warmer wordt en niet klam voelt in de pantoffel. Ook is het gemakkelijk schoon te maken!


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss