Achteraf betalen via Klarna

Met Achteraf betalen sturen wij je bestelling meteen naar je toe en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen. Op deze manier weet je zeker waar je voor betaalt en betaal je alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt een factuur per e-mail, zodra de bestelling is verzonden.

Hoe betaal ik m’n aankoop? 

De handigste en eenvoudigste manier om je aankoop te betalen is door in te loggen in de Klarna App en te betalen met één klik (‘Betaal nu’) of met iDEAL. Wil je betalen via een bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. De betalingsgegevens vind je in de app en in de e-mail die je hebt ontvangen met het betaaloverzicht.

Wanneer dien je te betalen?

Na ontvangst van het product ontvang je de factuur van Klarna per e-mail, dit kan enkele dagen duren. Deze factuur dient binnen de betaaltermijn van 14 dagen te worden betaald. De factuur die je bij de orderbevestiging hebt ontvangen, is voor je eigen administratie, hier hoef je verder niets mee te doen. De betalingsgegevens van Klarna zijn terug te vinden op de factuur die door Klarna wordt verzonden.

Heb je vragen over de betaling via Klarna?

Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna of download de MyKlarna app. Je logt makkelijk in met het e-mailadres dat bij de bestelling hoort. Je kunt Klarna ook bereiken via: 020 – 80 82 852.
 

 

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

 

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss