Sorteer op
 • Thermo legging - Zwart
  Thermo legging - Zwart

  Dames thermolegging in de kleur zwart. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - marineblauw
  Thermo legging - marineblauw

  Dames thermolegging in de kleur marineblauw. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - antraciet
  Thermo legging - antraciet

  Dames thermolegging in de kleur antraciet. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - Antraciet/Fume
  Thermo legging - Antraciet/Fume

  Dames thermolegging in de kleur antraciet/fume. Deze dameslegging is de ideale basic thermo legging voor tijdens koude dagen. De thermolegging is gemaakt van een warme, zachte comfortabele stof

  € 12,95 € 9,95
 • 3 stuks Thermo leggings - Zwart
  3 stuks Thermo leggings - Zwart

  Set van 3 dames thermoleggings in de kleur zwart. De leggings zijn gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. Ideaal voor tijdens koude dagen. De dames leggings zijn verkrijgbaar in S/M (36-40), L/XL(40-44).

  € 27,95 € 25,95
 • 3 stuks Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart
  3 stuks Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart

  Set van 3 paar basic capri damesleggings van panty stof, in de kleur zwart. Deze capri leggings van 100 denier zijn elastisch en sterk. De set van 3 basic capri leggings is verkrijgbaar in de maten S/M of L/XL.

  € 14,95 € 12,95
 • Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart
  Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart

  Basic capri dameslegging van panty stof, in de kleur zwart. Deze capri legging van 100 denier is elastisch en sterk. De basic capri legging is verkrijgbaar in maten S/M of L/XL.

  € 7,95 € 5,95
 • Dames legging - Katoen - Streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Streep - Zwart

  Dameslegging met rood-witte streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Streep - Marine
  Dames legging - Katoen - Streep - Marine

  Dameslegging met rood-witte streep aan de zijkant in de kleur marine. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Basic - Katoen - Grijs
  Dames legging - Basic - Katoen - Grijs

  Basic grijze dameslegging van een zachte katoenmix. Deze comfortabele legging heeft een smalle tailleband. De legging is goed te combineren bij ieder outfit. De basic legging is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strass
  Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strass

  Dames legging in de kleur zwart met kanten boord en strass steentjes. Deze legging van 80 denier pantystof is niet alleen erg mooi maar ook zeer comfortabel om te dragen. Maak je outfit compleet met deze one size dameslegging.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strik
  Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strik

  Dames legging in de kleur zwart. De legging heeft een kanten boord met strikje onderaan bij de enkels. Deze comfortabele legging van 80 denier pantystof is verkrijgbaar in maat S/M en L/XL.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Groen
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Groen

  Dameslegging met groene streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Wit
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Wit

  Dameslegging met witte streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Rood
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Rood

  Dameslegging met rode streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Luipaard print
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Luipaard print

  Dameslegging in de kleur zwart met luipaard print streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Witte streep - Marine
  Dames legging - Katoen - Witte streep - Marine

  Dameslegging in de kleur marine met witte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Witte streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Witte streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met witte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Blauwe streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Blauwe streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met blauwe streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel zwarte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Groen
  Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Groen

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel groene streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Zwart - Fluweel Marine streep
  Dames legging - Katoen - Zwart - Fluweel Marine streep

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel marineblauwe streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Capri - Slangenprint
  Dames legging - Capri - Slangenprint

  Stijlvolle dames legging met slangenprint in de kleur zwart. Maak je look compleet met deze capri legging met print. De legging is verkrijgbaar in diverse grote maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Perzik
  Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Perzik

  Stijlvolle dames sportlegging in de kleur perzik. Deze legging is zeer geschikt voor diverse sporten. De dames sportlegging is verkrijgbaar in de maten S, M, L.

  € 18,95 € 14,95
 • Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Donkergrijs
  Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Donkergrijs

  Stijlvolle dames sportlegging in de kleur donkergrijs. Deze legging is zeer geschikt voor diverse sporten. De dames sportlegging is verkrijgbaar in de maten S, M, L.

  € 18,95 € 14,95
 • Korte Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Perzik
  Korte Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Perzik

  Stijlvolle korte sportlegging voor dames in de kleur perzik. Deze korte legging is zeer geschikt voor diverse sporten. De dames sportlegging is verkrijgbaar in de maten S, M, L.

  € 17,95 € 13,95
 • Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Stippen - Groen
  Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Stippen - Groen

  Stijlvolle dames sportlegging met ingeweven stippen patroon in de kleur groen. Deze legging is zeer geschikt voor diverse sporten. De dames sportlegging is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

  € 23,95 € 19,95
 • Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Stippen - Zwart
  Sportlegging - Naadloos - Hoge taille - Stippen - Zwart

  Stijlvolle dames sportlegging met ingeweven stippen patroon in de kleur zwart. Deze legging is zeer geschikt voor diverse sporten. De dames sportlegging is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

  € 23,95 € 19,95
 • Thermo sportlegging - Seamless - Quick Dry - Zwart-Roze
  Thermo sportlegging - Seamless - Quick Dry - Zwart-Roze

  Hoge kwaliteit dames sportlegging in de kleuren zwart met roze. Deze comfortabele legging is een onmisbare basic voor iedere sporter. De legging heeft een naadloze afwerking en een uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in maat S/M

  € 23,95 € 19,95
 • Thermo sportlegging - Seamless - Quick Dry - Zwart-Turquoise
  Thermo sportlegging - Seamless - Quick Dry - Zwart-Turquoise

  Dames sportlegging in de kleuren zwart met turquoise. Deze hoge kwaliteit legging is een onmisbare basic voor iedere sporter. De sportlegging is licht en soepel waardoor de legging bij het dragen aanvoelt als een tweede huid.

  € 23,95 € 19,95
 • Dames sportlegging - Hoge taille - Zwart Melange
  Dames sportlegging - Hoge taille - Zwart Melange

  Stijlvolle hoog getailleerde dames sportlegging in de kleur zwart melange. De legging is gemaakt van hoogwaardig stretchmateriaal, de verkoelende panelen aan de zijkanten zorgen voor een bijzonder goed ademend vermogen.

  € 19,95 € 16,95
 • Dames sportlegging - Hoge taille - Grijs Melange
  Dames sportlegging - Hoge taille - Grijs Melange

  Stijlvolle hoog getailleerde dames sportlegging in de kleur grijs melange. De legging is gemaakt van hoogwaardig stretchmateriaal, de verkoelende panelen aan de zijkanten zorgen voor een bijzonder goed ademend vermogen.

  € 19,95 € 16,95
 • Dames sportkleding - Sportset - Naadloos - Groen
  Dames sportkleding - Sportset - Naadloos - Groen

  Deze stijlvolle sportset voor dames is verkrijgbaar in de kleur groen en bestaat uit een sportbeha en sportlegging. De sportbeha biedt medium ondersteuning en heeft een optimaal draagcomfort dankzij de hoogwaardige stretchstof.

  € 39,95 € 36,95
 • Dames sportkleding - Sportset - Naadloos - Zwart
  Dames sportkleding - Sportset - Naadloos - Zwart

  Deze stijlvolle sportset voor dames is verkrijgbaar in de kleur zwart en bestaat uit een sportbeha en sportlegging. De sportbeha biedt medium ondersteuning en heeft een optimaal draagcomfort dankzij de hoogwaardige stretchstof.

  € 39,95 € 36,95
 • Dames sportkleding - Sportset - Luchtdoorlatend - Grijs Melange
  Dames sportkleding - Sportset - Luchtdoorlatend - Grijs Melange

  Deze sportset voor dames in een stijlvolle grijze melange kleur bestaat uit een croptop en sportlegging. De sporttop is gemaakt van hoogwaardig stretch materiaal met verkoelende panelen op de mouwen.

  € 32,95 € 29,95
 • Dames sportkleding - Sportset - Luchtdoorlatend - Zwart Melange
  Dames sportkleding - Sportset - Luchtdoorlatend - Zwart Melange

  Deze sportset voor dames in een stijlvolle zwarte melange kleur bestaat uit een croptop en sportlegging. De sporttop is gemaakt van hoogwaardig stretch materiaal met verkoelende panelen op de mouwen.

  € 32,95 € 29,95
 • Dames Thermo sportset - Shirt & Legging - Zwart/Turquoise
  Dames Thermo sportset - Shirt & Legging - Zwart/Turquoise

  Stijlvolle dames sportkleding in de kleuren zwart met turquoise. Deze hoge kwaliteit thermoset is een onmisbare basic voor iedere sporter. Deze sportset is licht en soepel waardoor de het dragen aanvoelt als een tweede huid.

  € 39,95 € 36,95

LEGGINGS

Online leggings kopen

Leggings bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. In ons assortiment diverse leggings van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Of je nu op zoek bent naar een lederlook legging, een thermolegging, een basic zwarte legging of een legging in een vrolijke kleur. Bij ons ben je aan het juiste adres! 

Meteen ook een paar nieuwe damessokken erbij kopen? Kijk dan op de pagina damessokken voor het nieuwste aanbod.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss