• 3 pack

  3 stuks - SQOTTON - Thermo legging - Zwart
  3 stuks - SQOTTON - Thermo legging - Zwart

  Set van 3 dames thermoleggings in de kleur zwart. De leggings zijn gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. Ideaal voor tijdens koude dagen. De dames leggings zijn verkrijgbaar in S/M (36-40), L/XL(40-44).

  € 27,95 € 25,95
 • SQOTTON - Thermo legging - Zwart
  SQOTTON - Thermo legging - Zwart

  Dames thermolegging in de kleur zwart. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44).

  € 12,95 € 9,95
 • 3 PACK

  3 stuks Thermo legging - zwart
  3 stuks Thermo legging - zwart

  Set van 3 dames thermoleggings in de kleur zwart. De leggings zijn gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. Ideaal voor tijdens koude dagen. De dames leggings zijn verkrijgbaar in S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 25,95 € 19,95
 • 3 PACK

  3 stuks Thermo legging - antraciet-bruin-marine
  3 stuks Thermo legging - antraciet-bruin-marine

  Set van 3 dames thermoleggings in de kleuren antraciet, bruin en marineblauw. De thermoleggings zijn gemaakt van een zachte en comfortabele stof. Deze damesleggings zijn verkrijgbaar in S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 25,95 € 19,95
 • Thermo legging - zwart
  Thermo legging - zwart

  Dames thermolegging in de kleur zwart. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - antraciet
  Thermo legging - antraciet

  Dames thermolegging in de kleur antraciet. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - bruin
  Thermo legging - bruin

  Dames thermolegging in de kleur bruin. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Thermo legging - marineblauw
  Thermo legging - marineblauw

  Dames thermolegging in de kleur marineblauw. Deze thermolegging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De dames thermolegging is verkrijgbaar in de maten S/M (36-40), L/XL(40-44) en XXL(44-48).

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Streep - Zwart

  Dameslegging met rood-witte streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Streep - Marine
  Dames legging - Katoen - Streep - Marine

  Dameslegging met rood-witte streep aan de zijkant in de kleur marine. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Basic - Katoen - Grijs
  Dames legging - Basic - Katoen - Grijs

  Basic grijze dameslegging van een zachte katoenmix. Deze comfortabele legging heeft een smalle tailleband. De legging is goed te combineren bij ieder outfit. De basic legging is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strass
  Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strass

  Dames legging in de kleur zwart met kanten boord en strass steentjes. Deze legging van 80 denier pantystof is niet alleen erg mooi maar ook zeer comfortabel om te dragen. Maak je outfit compleet met deze one size dameslegging.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strik
  Dames panty/legging - 80 Denier - Zwart - Kant/Strik

  Dames legging in de kleur zwart. De legging heeft een kanten boord met strikje onderaan bij de enkels. Deze comfortabele legging van 80 denier pantystof is verkrijgbaar in maat S/M en L/XL.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Capri - Grote maat - Slangenprint
  Dames legging - Capri - Grote maat - Slangenprint

  Stijlvolle dames legging met slangenprint in de kleur zwart. Maak je look compleet met deze capri legging met print. De legging is verkrijgbaar in diverse grote maten.

  € 12,95 € 9,95
 • 3 stuks Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart
  3 stuks Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart

  Set van 3 paar basic capri damesleggings van panty stof, in de kleur zwart. Deze capri leggings van 100 denier zijn elastisch en sterk. De set van 3 basic capri leggings is verkrijgbaar in de maten S/M of L/XL.

  € 14,95 € 12,95
 • Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart
  Dames panty/legging - capri - 100 denier - zwart

  Basic capri dameslegging van panty stof, in de kleur zwart. Deze capri legging van 100 denier is elastisch en sterk. De basic capri legging is verkrijgbaar in maten S/M of L/XL.

  € 7,95 € 5,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Groen
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Groen

  Dameslegging met groene streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Wit
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Wit

  Dameslegging met witte streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Rood
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Zwart-Rood

  Dameslegging met rode streep aan de zijkant in de kleur zwart. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Gestreept - Luipaard print
  Dames legging - Katoen - Gestreept - Luipaard print

  Dameslegging in de kleur zwart met luipaard print streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Witte streep - Marine
  Dames legging - Katoen - Witte streep - Marine

  Dameslegging in de kleur marine met witte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Witte streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Witte streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met witte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Blauwe streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Blauwe streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met blauwe streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Zwart
  Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Zwart

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel zwarte streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Groen
  Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Groen

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel groene streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Marine
  Dames legging - Katoen - Fluweel streep - Marine

  Dameslegging in de kleur zwart met fluweel marineblauwe streep aan de zijkant. Deze comfortabele dameslegging is gemaakt van een zachte katoenmix. Maak je outfit compleet met deze mooie dameslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 12,95 € 9,95

LEGGINGS

Online leggings kopen

Leggings bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. In ons assortiment diverse leggings van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Of je nu op zoek bent naar een lederlook legging, een thermolegging, een basic zwarte legging of een legging in een vrolijke kleur. Bij ons ben je aan het juiste adres! 

Meteen ook een paar nieuwe damessokken erbij kopen? Kijk dan op de pagina damessokken voor het nieuwste aanbod.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2021 Sokkenenzo.nl | sitemap | rss