Sorteer op
 • 3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart
  3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs
  3 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur grijs. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 14,95 € 12,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Marineblauw
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Marineblauw

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen in de kleur marineblauw. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 19,95 € 16,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Antraciet
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Antraciet

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen in de kleur antraciet. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 19,95 € 16,95
 • 4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Zwart
  4 paar Kniekousen - SQOTTON - Naadloos - Zwart

  Set van 4 paar hoge kwaliteit kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze comfortabele kniekousen hebben geen voelbare teennaad en zijn dus naadloos. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 16,95
 • 3 Paar Noorse kniekousen - Antraciet
  3 Paar Noorse kniekousen - Antraciet

  Drie paar Noorse kniekousen in de kleur antraciet. Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor zowel heren als dames, en bieden een comfortabele pasvorm en draagcomfort gedurende de hele dag.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 Paar Noorse kniekousen - Lichtgrijs
  3 Paar Noorse kniekousen - Lichtgrijs

  Drie paar Noorse kniekousen in de kleur lichtgrijs. Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor zowel heren als dames, en bieden een comfortabele pasvorm en draagcomfort gedurende de hele dag.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 paar heren thermo kniekousen - volledige badstofvoering - Ruit-mix
  3 paar heren thermo kniekousen - volledige badstofvoering - Ruit-mix

  3 paar comfotabele heren thermokniekousen, voorzien van een volledige badstofvoering aan de binnenkant. Dankzij de warmte en het comfort van deze kniekousen ervaart u een zeer aangenaam draaggevoel.

  € 19,95 € 17,95
 • 2 paar Skisokken - Wintersokken - Badstofvoering - Zwart/Grijs - Zwart/Blauw
  2 paar Skisokken - Wintersokken - Badstofvoering - Zwart/Grijs - Zwart/Blauw

  2 paar hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart/grijs en zwart/blauw. Deze wintersokken voor dames en heren bieden maximaal comfort en precisie. Deze skisokken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

  € 19,95 € 17,95
 • 4-Pack - Skisokken - Snowboardsokken - Multicolor
  4-Pack - Skisokken - Snowboardsokken - Multicolor

  Vier paar skisokken in de diverse kleuren: groen, blauw, bordeaux en zwart. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 36,95 € 34,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - Zwart
  6 paar Compressie Kniekousen - Zwart

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur zwart. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. Een ideale kniekous als je de hele dag staat of bij lang zitten tijdens het werk.

  € 27,95 € 25,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - SQOTTON® - Off-white
  6 paar Compressie Kniekousen - SQOTTON® - Off-white

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur off-white van het merk SQOTTON. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. De steunkousen hebben een prettig draagcomfort.

  € 27,95 € 25,95
 • 6 paar Compressie Kniekousen - Wit
  6 paar Compressie Kniekousen - Wit

  6 paar compressie kniekousen, in de kleur wit van het merk SQOTTON. Deze kniekousen ook wel steunkousen genoemd kunnen zowel door dames en heren gedragen worden. De steunkousen hebben een prettig draagcomfort.

  € 27,95 € 25,95
 • 3 paar kniekousen - Wol - Naadloos - Grijs Melange - Maat 40-46
  3 paar kniekousen - Wol - Naadloos - Grijs Melange - Maat 40-46

  Set van 3 paar heren kniekousen in de kleur grijs melange. Deze one size kniekousen met wol zijn isolerend en houden de benen heerlijk warm. Dankzij de afwerking zonder voelbare teennaad hebben de kniekousen een hoog draagcomfort.

  € 17,95 € 14,95
 • 3 paar kniekousen - Wol - Naadloos - Lichtgrijs Melange - Maat 40-46
  3 paar kniekousen - Wol - Naadloos - Lichtgrijs Melange - Maat 40-46

  Set van 3 paar heren kniekousen in de kleur lichtgrijs melange. De kniekousen met wol zijn isolerend en houden de benen heerlijk warm. Dankzij de afwerking zonder voelbare teennaad hebben de kniekousen een hoog draagcomfort.

  € 17,95 € 14,95
 • Kuit Compressie - Calf Sleeves - Wit
  Kuit Compressie - Calf Sleeves - Wit

  Stark Soul kuitcompressie Calf Sleeves in de kleur wit. Ideaal voor sporters die last hebben van blessures. Ook geschikt voor mensen die niet sporten, maar wel klachten hebben bij bijvoorbeeld lang zitten of staan.

  € 12,95 € 9,95
 • Kuit Compressie - Calf Sleeves - Zwart
  Kuit Compressie - Calf Sleeves - Zwart

  Stark Soul kuitcompressie Calf Sleeves in de kleur zwart. Ideaal voor sporters die last hebben van blessures. Ook geschikt voor mensen die niet sporten, maar wel klachten hebben bij bijvoorbeeld lang zitten of staan.

  € 12,95 € 9,95
 • 6 paar Skisokken - Wintersportsokken - Zwart
  6 paar Skisokken - Wintersportsokken - Zwart

  6 paar hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart. Deze skisokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de skisokken ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 39,95 € 37,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Marineblauw
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Marineblauw

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur marineblauw en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Beige
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Beige

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur beige en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen.

  € 12,95 € 10,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Zwart
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Zwart

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur zwart en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Antraciet
  Compressie kniekous - Reiskniekous - Unisex - Antraciet

  Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van onze compressie kniekousen. Deze reiskniekous is in de kleur antraciet en is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden en vermoeide benen te verlichten tijdens lange reizen

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Grijs/Zwart
  Skisokken - Snowboardsokken - Grijs/Zwart

  Skisokken in de kleur grijs met zwart. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Blauw
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Blauw

  Skisokken in de kleur zwart met blauw. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Groen
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Groen

  Skisokken in de kleur zwart met groen. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Bordeaux
  Skisokken - Snowboardsokken - Zwart/Bordeaux

  Skisokken in de kleur zwart met bordeaux. Deze unisex skisokken zijn ideaal voor diverse wintersportactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, of lange winterwandelingen.

  € 12,95 € 10,95
 • Skisokken - Wintersportsokken - Zwart
  Skisokken - Wintersportsokken - Zwart

  Hoge kwaliteit skisokken met badstofvoering in de kleur zwart. Deze skisokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de skisokken ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 11,95 € 9,95
 • Kuit Compressie - Calf Sleeves - Roze
  Kuit Compressie - Calf Sleeves - Roze

  Stark Soul kuitcompressie Calf Sleeves in de kleur Roze. Ideaal voor sporters die last hebben van blessures. Ook geschikt voor mensen die niet sporten, maar wel klachten hebben bij bijvoorbeeld lang zitten of staan.

  € 12,95 € 9,95
 • 9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart
  9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Zwart

  Set van 9 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 36,95 € 34,95
 • 9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs
  9 paar Kniekousen - Basic - Katoen - Grijs

  Set van 3 paar basic kniekousen van het merk SQOTTON in de kleur grijs. Deze kniekousen zijn gemaakt van een zachte katoenmix. Hierdoor zijn de kniekousen ademend, anti-transpirerend, zacht en comfortabel voor de huid.

  € 36,95 € 34,95

KNIEKOUSEN

Online heren kniekousen kopen

Heren kniekousen bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment kniekousen is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Keuze uit diverse modellen en kleuren heren kniekousen. Kniekousen zijn hoge sokken die in de zomer en in de winter gedragen kunnen worden. In de winter zijn ze extra prettig omdat ze veel warmte bieden, in geen enkele schoen heb je meer last van koude enkels! Ook bieden kniekousen steun voor de kuiten en enkels en kan het druk zetten op het onderbeen. Dit kan helpen met de doorbloeding in het been. 

Kuit compressie

Deze compressie sokken staan bekend bij sporters. De kuit compressie kousen helpen namelijk bij het vervoeren van het bloed. Doordat de kousen zo strak zitten, is het bloed in de benen makkelijker omhoog te vervoeren. Dit vermindert de kans op blessures en vordert het herstel van de spieren. De kous zit het strakste om de enkel waardoor hier de druk ook het sterkste is, des te hoger op de been des te minder de druk wordt. Ook kan de kuit compressie helpen bij mensen die klachten hebben wanneer ze lang zitten of staan. Ook hier kan de voordering van de bloedsomloop helpen. 

Thermo kniekousen

Tijdens het sporten kan het erg koud worden, dan is het prettig als je thermo kniekousen hebt die niet alleen de voeten, maar ook een gedeelte van de benen warm houden. Thermo sokken zijn gemaakt van katoen die ervoor zorgt dat de voeten warm blijven, maar niet gaan zweten vanwege de ademde stof. Ook wordt het zweet vervoert zodat je geen natte voeten hebt! Ook zit er badstof in de sokken, wat zorgt voor extra demping en minder belasting op de drukpunten. 

Toch liever gewone sokken? Neem dan een kijkje op de pagina basic herensokken of herensokken met print voor ons nieuwste aanbod.

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.

Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss