Sorteer op
 • 3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart
  3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart

  3 Stuks basic damesslips met hoge taille in de kleur zwart. De slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een fijne afwerking zonder zijnaden. De slips hebben een uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 14,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Wit
  3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Wit

  3 Stuks basic damesslips met hoge taille in de kleur wit. De slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een fijne afwerking zonder zijnaden. De slips hebben een uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 14,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart-Grijs-Wit
  3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart-Grijs-Wit

  3 Stuks basic damesslips met hoge taille in de kleuren zwart, grijs en wit. De slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een fijne afwerking zonder zijnaden. De slips zijn verkrijgbaar in diverse maten.

  € 14,95
 • 3 stuks Dames slips Low Waist Zwart
  3 stuks Dames slips Low Waist Zwart

  Comfortabele basic damesslips in de kleur Zwart. Deze slips hebben een lage taille en uitstekende pasvorm. De dames slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een geïntegreed katoenen kruisje.

  € 18,95 € 15,95
 • 3 stuks dames slips Low Waist Wit
  3 stuks dames slips Low Waist Wit

  Comfortabele basic damesslips in de kleur wit. Deze slips hebben een lage taille en uitstekende pasvorm. De dames slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een geïntegreed katoenen kruisje.

  € 18,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames slips Low Waist Grijs
  3 stuks Dames slips Low Waist Grijs

  Comfortabele basic damesslips in de kleur grijs. Deze slips hebben een lage taille en uitstekende pasvorm. De dames slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een geïntegreed katoenen kruisje.

  € 18,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames slips Low Waist Zwart/Wit/Grijs
  3 stuks Dames slips Low Waist Zwart/Wit/Grijs

  Comfortabele basic damesslips in de kleur Zwart,Wit en Grijs. Deze slips hebben een lage taille en uitstekende pasvorm. De dames slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een geïntegreed katoenen kruisje.

  € 18,95 € 15,95
 • 3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Zwart
  3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Zwart

  Een set van 3 huidvriendelijke bamboe dames slips in de kleur zwart. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend voor de huid en geeft je een langdurig fris gevoel. De stof voelt heerlijk comfortabel aan.

  € 17,95 € 15,95
 • 3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Champagne
  3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Champagne

  Een set van 3 huidvriendelijke bamboe dames slips in de kleur champagne. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend voor de huid en geeft je een langdurig fris gevoel. De stof voelt heerlijk comfortabel aan.

  € 17,95 € 15,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - 3 stuks - Zwart
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - 3 stuks - Zwart

  Super zachte bamboe damesslip in de kleur zwart. Deze slips zijn laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slips. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof. Bamboe dames ondergoed zijn zeer zacht.

  € 23,95 € 20,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - 3 stuks - Champagne
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - 3 stuks - Champagne

  Super zachte bamboe damesslips in de kleur champagne. Deze slips zijn laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slip. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof.

  € 23,95 € 20,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Zwart
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Zwart

  Super zachte bamboe damesslip in de kleur zwart. Deze slip is laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slip. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend.

  € 12,95 € 9,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Champagne
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Champagne

  Super zachte bamboe damesslip in de kleur champagne. Deze slip is laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slip. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames onderbroek - Hipster - Smiley World - Wit
  Dames onderbroek - Hipster - Smiley World - Wit

  Vrolijke dames hipster in de kleur wit. Deze dameshipster is een goede keuze met zijn opvallende Smiley World print. Het ontwerp zorgt voor een leuke en jeugdige uitstraling. Dit ondergoed heeft een goede pasvorm.

  € 7,95 € 3,95
 • Dames onderbroek - Hipster - Smiley World - Zwart
  Dames onderbroek - Hipster - Smiley World - Zwart

  Vrolijke dames hipster in de kleur zwart. Deze dameshipster is een goede keuze met zijn opvallende Smiley World print. Het ontwerp zorgt voor een leuke en jeugdige uitstraling. Dit ondergoed heeft een goede pasvorm.

  € 7,95 € 3,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - natural lover - blauw-zalm
  5 stuks Katoenen dames slips - natural lover - blauw-zalm

  Mooie zachte katoenen dames slips met natural lover print. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur blauw en zalm.

  € 19,95 € 15,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - dandelion - mint-roze
  5 stuks Katoenen dames slips - dandelion - mint-roze

  Mooie zachte katoenen dames slips met bloemen. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in roze en mint voorzien van bloemetjes.

  € 19,95 € 15,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - positive mind - marineblauw-ecru-grijs
  5 stuks Katoenen dames slips - positive mind - marineblauw-ecru-grijs

  Mooie zachte katoenen dames slips met stippen en strepen. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in marineblauw, ecru en grijs.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - Art - zalm-zwart
  3 stuks Katoenen dames slips - Art - zalm-zwart

  Mooie zachte katoenen dames slips. Deze slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur zalm voorzien van tekeningen van gezichten.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - Kyoto - zwart-wit
  3 stuks Katoenen dames slips - Kyoto - zwart-wit

  Mooie zachte katoenen dames slips. Deze slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur zwart en wit met waaiers erop afgebeeld.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks dames slips - jungle - marineblauw-ecru
  3 stuks dames slips - jungle - marineblauw-ecru

  Mooie dames slips met jungle motief in de kleuren marineblauw en ecru. Deze dames slips hebben een prettig draagcomfort en worden geleverd als set van 3 stuks. Het sluit perfect aan op je heupen. Het omhelst je huid perfect.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks Dames slips - bloemen- zwart-grijs-paars
  3 stuks Dames slips - bloemen- zwart-grijs-paars

  Comfortabele dames slips in de kleur zwart, grijs en paars. De stof van de slips zijn van doorschijnende tule en voorzien van bloemetjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames slips - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw
  3 stuks Dames slips - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw

  Set van 3 mooie comfortabele dames slips in de kleur marineblauw, ecru en lichtblauw. De stof van de hipsters zijn van doorschijnende tule en voorzien van bloemetjes motief. Het model heeft een lage taille.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames Hipster - bloemen- zwart-grijs-paars
  3 stuks Dames Hipster - bloemen- zwart-grijs-paars

  Set van 3 mooie comfortabele dames hipsters in de kleur zwart, grijs en paars. De hipsters zijn voorzien van bloemtjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 21,95 € 17,95
 • 3 stuks Dames Hipster - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw
  3 stuks Dames Hipster - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw

  Set van 3 mooie comfortabele dames hipsters in de kleur zwart, grijs en paars. De hipsters zijn voorzien van bloemtjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 21,95 € 17,95
 • Dames Hipster - kant - grafisch- zwart
  Dames Hipster - kant - grafisch- zwart

  Comfortabele dames hipster met zwarte kant in grafische design. Deze hipster is gemaakt van zacht micro en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze slip sluit goed aan hierdoor hebben deze slips een prettig draagcomfort.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - leopard - mint
  Dames Hipster - kant - leopard - mint

  Mooie comfortabele dames hipster in leopard design. De randen zijn in de kleur mint en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel en is afgewerkt met een katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - veertjes - zwart
  Dames Hipster - kant - veertjes - zwart

  Mooie comfortabele dames hipster met veertjes design. De randen zijn in de kleur zwart en voorzien van kant wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel en afgewerkt met een katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - olifant - turquoise-zwart
  Dames Hipster - kant - olifant - turquoise-zwart

  Mooie comfortabele dames hipster met afbeeldingen van olifantjes erop. De randen zijn in de kleur zwart en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - flower - grijs
  Dames Hipster - kant - flower - grijs

  Een mooie comfortabele dames hipster met met de elegantie van volledig kanten soepele materiaal in de kleur grijs. Deze hipster is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze kanten dames hipster zorgt voor een mooie look.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - rozen - paars
  Dames Hipster - kant - rozen - paars

  Mooie comfortabele dames hipster met prachtige rozenprint. De randen zijn in de kleur paars en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel. Met een zachte katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Slip - kant - romantic - zwart
  Dames Slip - kant - romantic - zwart

  Een mooie comfortabele dames slip met de elegantie van volledig kanten materiaal in de kleur zwart. Deze slip is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze doorzichtige kanten dames slip zorgt voor een mooie look.

  € 11,95 € 7,95
 • Dames Slip - kant - romantic - ecru
  Dames Slip - kant - romantic - ecru

  Een mooie comfortabele dames slip met de elegantie van volledig kanten soepele materiaal in de kleur ecru. Deze slip is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze doorzichtige kanten dames slip zorgt voor een mooie look.

  € 11,95 € 7,95
 • Dames Slip - Microfiber - Invisible - Wit
  Dames Slip - Microfiber - Invisible - Wit

  Een mooie comfortabele dames heupslip van microvezel in de kleur wit. Deze slip heeft een hoge taille en een fijne afwerking. Hierdoor is de slip niet zichtbaar onder je kleding, het is een invisible model slip.

  € 9,95 € 5,95
 • Cadeau - Dames slips - Love - Zwart/Rood
  Cadeau - Dames slips - Love - Zwart/Rood

  Set van 2 dames slips in de kleur grijs en rood. Deze set bestaat uit schattige dames slips met “love” en hartjes erop afgebeeld hoe leuk is dit voor je geliefde! Deze slips hebben een goede pasvorm en een uitstekend draagcomfort.

  € 19,95 € 16,95
 • Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood
  Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood

  2 dames slips in de kleur grijs en rood. Deze set bestaat uit 2 schattige dames slips met “love” en hartjes erop afgebeeld hoe leuk is dit voor je geliefde! Deze slips hebben een goede pasvorm en een uitstekend draagcomfort.

  € 19,95 € 16,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Wit
  Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Wit

  Corrigerend shapewear slip met extra hoogzittende taille voor dames in de kleur wit. Dit corrigerende ondergoed is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear slip corrigeert je billen en buik het maakt je slanker.

  € 18,95 € 14,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Beige
  Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Beige

  Corrigerend shapewear slip met extra hoogzittende taille voor dames in de kleur beige. Dit corrigerende ondergoed is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear slip corrigeert je billen en buik het maakt je slanker.

  € 18,95 € 14,95
 • 3 stuks Dames strings met kant - Oudroze
  3 stuks Dames strings met kant - Oudroze

  Prachtige setje van 3 damesstrings, elk versierd met bloemenkant in oudroze kleuren. Deze elegante strings zijn gemaakt van een zachte katoenmix met stretch, wat zorgt voor een perfecte pasvorm die nauwelijks opvalt.

  € 16,95 € 14,95
 • 3 stuks Dames strings met stippen - Zwart/Wit/Roze
  3 stuks Dames strings met stippen - Zwart/Wit/Roze

  Set van 3 comfortabele damesstrings met stippen in de kleuren zwart, wit en roze. Deze strings zijn vervaardigd uit een fijne materiaalsamenstelling van zachte katoenmix met stretch, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.

  € 16,95 € 14,95
 • 3 stuks Dames strings met bloemenkant - Zwart/Wit/Roze
  3 stuks Dames strings met bloemenkant - Zwart/Wit/Roze

  Set van 3 elegante damesstrings met bloemenkant in zwart, wit en roze. Deze strings zijn vervaardigd uit een fijne materiaalsamenstelling van zachte katoenmix met stretch, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.

  € 16,95 € 14,95
 • 4 stuks Dames strings - Basic - Zwart/Wit/Beige/Zalm
  4 stuks Dames strings - Basic - Zwart/Wit/Beige/Zalm

  Set van 4 basics damesstrings zwart, beige en zalm. Deze strings zijn vervaardigd uit een fijne materiaalsamenstelling van zachte katoenmix met stretch, wat zorgt voor een perfecte pasvorm die nauwelijks opvalt.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 stuks Dames High wast slip - Stretch katoen - Zwart/Wit/Grijs
  3 stuks Dames High wast slip - Stretch katoen - Zwart/Wit/Grijs

  Soepele stretch-katoen damesslips in de kleuren zwart, grijs en wit. Deze slips hebben een hoge taille en uitstekende pasvorm. De damesslips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een geïntegreerd katoenen kruisje.

  € 17,95

DAMESSLIPS

Online damesslips kopen

Dames slips bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Keuze uit diverse kleuren en printen dames slips. Ons assortiment is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Een slip is een prettige onderbroek, die wij bij Sokkenenzo.nl in meerdere kleuren, vormen en maten verkopen. Het fijne van een slip is dat de onderbroek goed aansluit op de huid, waardoor de onderbroek zo min mogelijk te zien is onder de kleding. De slip bedekt meer dan de string, maar minder dan een boxershort. Dit kan door sommige vrouwen als prettig ervaren worden. Ook kan de slip dienen als shape-wear, vanwege zijn hoge plaatsing op de heupen. 

Verschillende soorten damesslips

Slips heb je bij sokkenenzo.nl in verschillende vormen. De achterkant van een slip heeft de vorm van een Y. Bij sommige slips zoals de bloemen slips is de slip hoog uitgesneden, dit zorgt voor minder bedekking. Bij de slip zoals de microfiber invisible slip is de slip laag uitgesneden en wordt meer van de achterkant bedekt. Beide bedekken meer dan een string, maar wat prettig zit is voor iedereen anders!

Katoenen damesslips 

We hebben meerdere soorten slips, sommige van onze slips zijn gemaakt van katoen. Katoenen slips zijn zeer prettig vanwege de comfortabele pasvorm die soepel zit en hierdoor niet schuurt. Daarnaast neemt katoen vocht op en blijft het daardoor langer fris. De damesslips hebben een fijne afwerking. Daarnaast is katoen ook ademt, wat de zuurgraad op pijl houdt. Ook zijn de katoenen slips makkelijk schoon te maken. 

Bamboe damesslips

Bamboe is een duurzame stof, waardoor je het met een fijn gevoel kan dragen. Het is vocht absorberend en zijdezacht. Bamboe valt erg soepel waardoor het niet te strak rond de heupen zit. Ook zitten er kleine gaatjes in bamboe waardoor de stof ademt en zweet makkelijk verdampt.

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss