Sorteer op
 • 3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Wit
  3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Wit

  3 Stuks basic damesslips met hoge taille in de kleur wit. De slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een fijne afwerking zonder zijnaden. De slips hebben een uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 16,95 € 12,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart-Grijs-Wit
  3 stuks Katoenen dames slips - High Waist - Zwart-Grijs-Wit

  3 Stuks basic damesslips met hoge taille in de kleuren zwart, grijs en wit. De slips zijn gemaakt van een zachte katoenmix en hebben een fijne afwerking zonder zijnaden. De slips zijn verkrijgbaar in diverse maten.

  € 16,95 € 12,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - natural lover - blauw-zalm
  5 stuks Katoenen dames slips - natural lover - blauw-zalm

  Mooie zachte katoenen dames slips met natural lover print. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur blauw en zalm.

  € 19,95 € 15,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - dandelion - mint-roze
  5 stuks Katoenen dames slips - dandelion - mint-roze

  Mooie zachte katoenen dames slips met bloemen. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in roze en mint voorzien van bloemetjes.

  € 19,95 € 15,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - positive mind - marineblauw-ecru-grijs
  5 stuks Katoenen dames slips - positive mind - marineblauw-ecru-grijs

  Mooie zachte katoenen dames slips met stippen en strepen. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in marineblauw, ecru en grijs.

  € 19,95 € 15,95
 • 5 stuks Katoenen dames slips - red kiss - rood-grijs-ecru
  5 stuks Katoenen dames slips - red kiss - rood-grijs-ecru

  Mooie zachte katoenen dames slips met red kiss print. De slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur rood, grijs en ecru.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - tropisch - marineblauw-zalm
  3 stuks Katoenen dames slips - tropisch - marineblauw-zalm

  Mooie zachte katoenen dames slips. Deze slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in 2 slips met tropische bladeren en 1 effen slip.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - Art - zalm-zwart
  3 stuks Katoenen dames slips - Art - zalm-zwart

  Mooie zachte katoenen dames slips. Deze slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur zalm voorzien van tekeningen van gezichten.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks Katoenen dames slips - Kyoto - zwart-wit
  3 stuks Katoenen dames slips - Kyoto - zwart-wit

  Mooie zachte katoenen dames slips. Deze slips zijn gemaakt van 100% katoen, hierdoor hebben deze dames slips een prettig draagcomfort. Deze dames slips worden geleverd in de kleur zwart en wit met waaiers erop afgebeeld.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks dames slips - jungle - marineblauw-ecru
  3 stuks dames slips - jungle - marineblauw-ecru

  Mooie dames slips met jungle motief in de kleuren marineblauw en ecru. Deze dames slips hebben een prettig draagcomfort en worden geleverd als set van 3 stuks. Het sluit perfect aan op je heupen. Het omhelst je huid perfect.

  € 13,95 € 9,95
 • 3 stuks Dames slips - bloemen- zwart-grijs-paars
  3 stuks Dames slips - bloemen- zwart-grijs-paars

  Comfortabele dames slips in de kleur zwart, grijs en paars. De stof van de slips zijn van doorschijnende tule en voorzien van bloemetjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames slips - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw
  3 stuks Dames slips - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw

  Set van 3 mooie comfortabele dames slips in de kleur marineblauw, ecru en lichtblauw. De stof van de hipsters zijn van doorschijnende tule en voorzien van bloemetjes motief. Het model heeft een lage taille.

  € 19,95 € 15,95
 • 3 stuks Dames Hipster - bloemen- zwart-grijs-paars
  3 stuks Dames Hipster - bloemen- zwart-grijs-paars

  Set van 3 mooie comfortabele dames hipsters in de kleur zwart, grijs en paars. De hipsters zijn voorzien van bloemtjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 21,95 € 17,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Zwart
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Zwart

  Super zachte bamboe damesslip in de kleur zwart. Deze slip is laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slip. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend.

  € 12,95 € 9,95
 • Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Champagne
  Damesslip met kant - Bamboe ondergoed - Champagne

  Super zachte bamboe damesslip in de kleur champagne. Deze slip is laag uitgesneden met mooie kant aan de achterkant van de slip. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke stof. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend.

  € 12,95 € 9,95
 • 3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Champagne
  3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Champagne

  Een set van 3 huidvriendelijke bamboe dames slips in de kleur champagne. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend voor de huid en geeft je een langdurig fris gevoel. De stof voelt heerlijk comfortabel aan.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Zwart
  3 stuks Bamboe ondergoed - Dames slips - Zwart

  Een set van 3 huidvriendelijke bamboe dames slips in de kleur zwart. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht en ademend voor de huid en geeft je een langdurig fris gevoel. De stof voelt heerlijk comfortabel aan.

  € 19,95 € 17,95
 • 3 stuks Dames Hipster - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw
  3 stuks Dames Hipster - bloemen- marineblauw-ecru-lichtblauw

  Set van 3 mooie comfortabele dames hipsters in de kleur zwart, grijs en paars. De hipsters zijn voorzien van bloemtjes motief. Het model heeft een lage taille en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 21,95 € 17,95
 • Dames Hipster - kant - grafisch- zwart
  Dames Hipster - kant - grafisch- zwart

  Comfortabele dames hipster met zwarte kant in grafische design. Deze hipster is gemaakt van zacht micro en is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze slip sluit goed aan hierdoor hebben deze slips een prettig draagcomfort.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - leopard - mint
  Dames Hipster - kant - leopard - mint

  Mooie comfortabele dames hipster in leopard design. De randen zijn in de kleur mint en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel en is afgewerkt met een katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - veertjes - zwart
  Dames Hipster - kant - veertjes - zwart

  Mooie comfortabele dames hipster met veertjes design. De randen zijn in de kleur zwart en voorzien van kant wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel en afgewerkt met een katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - olifant - turquoise-zwart
  Dames Hipster - kant - olifant - turquoise-zwart

  Mooie comfortabele dames hipster met afbeeldingen van olifantjes erop. De randen zijn in de kleur zwart en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - flower - grijs
  Dames Hipster - kant - flower - grijs

  Een mooie comfortabele dames hipster met met de elegantie van volledig kanten soepele materiaal in de kleur grijs. Deze hipster is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze kanten dames hipster zorgt voor een mooie look.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Hipster - kant - rozen - paars
  Dames Hipster - kant - rozen - paars

  Mooie comfortabele dames hipster met prachtige rozenprint. De randen zijn in de kleur paars en voorzien van kant, wat zorgt voor een mooie uitsraling. Deze hipster is gemaakt van zacht microvezel. Met een zachte katoenen kruisje.

  € 12,95 € 8,95
 • Dames Slip - kant - romantic - zwart
  Dames Slip - kant - romantic - zwart

  Een mooie comfortabele dames slip met de elegantie van volledig kanten materiaal in de kleur zwart. Deze slip is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze doorzichtige kanten dames slip zorgt voor een mooie look.

  € 11,95 € 7,95
 • Dames Slip - kant - romantic - ecru
  Dames Slip - kant - romantic - ecru

  Een mooie comfortabele dames slip met de elegantie van volledig kanten soepele materiaal in de kleur ecru. Deze slip is afgewerkt met een zachte katoenen kruisje. Deze doorzichtige kanten dames slip zorgt voor een mooie look.

  € 11,95 € 7,95
 • Dames Slip - Microfiber - Invisible - Beige
  Dames Slip - Microfiber - Invisible - Beige

  Een mooie comfortabele dames heupslip van microvezel in de kleur beige. Deze slip heeft een hoge taille en een fijne afwerking. Hierdoor is de slip niet zichtbaar onder je kleding, het is een invisible model slip.

  € 9,95 € 5,95
 • Dames Slip - Microfiber - Invisible - Wit
  Dames Slip - Microfiber - Invisible - Wit

  Een mooie comfortabele dames heupslip van microvezel in de kleur wit. Deze slip heeft een hoge taille en een fijne afwerking. Hierdoor is de slip niet zichtbaar onder je kleding, het is een invisible model slip.

  € 9,95 € 5,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Wit
  Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Wit

  Corrigerend shapewear slip met extra hoogzittende taille voor dames in de kleur wit. Dit corrigerende ondergoed is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear slip corrigeert je billen en buik het maakt je slanker.

  € 18,95 € 14,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Beige
  Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Beige

  Corrigerend shapewear slip met extra hoogzittende taille voor dames in de kleur beige. Dit corrigerende ondergoed is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear slip corrigeert je billen en buik het maakt je slanker.

  € 18,95 € 14,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Zwart
  Shapewear Dames - Corrigerend Slip - High Waist - Zwart

  Corrigerend shapewear slip met extra hoogzittende taille voor dames in de kleur zwart. Dit corrigerende ondergoed is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear slip corrigeert je billen en buik het maakt je slanker.

  € 18,95 € 14,95
 • Dames String - Microfiber - Invisible - Wit
  Dames String - Microfiber - Invisible - Wit

  ✓ Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis
  ✓ Gratis bezorgd vanaf € 25,- in Nederland
  ✓ Gratis bezorgd vanaf € 50,- in België
  ✓ Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren*
  ✓ Eerst zien, dan pas…

  € 9,95 € 5,95
 • Shapewear Dames - Corrigerend Body - Beige
  Shapewear Dames - Corrigerend Body - Beige

  Corrigerend shapewear body voor dames met verstelbare schouderbandjes in de kleur beige. Deze corrigerende body is van hoge kwaliteit en huidvriendelijk. De shapewear body corrigeert je billen, buik en taille.

  € 29,95 € 25,95
 • Dames string met kant - Bamboe ondergoed - Zwart
  Dames string met kant - Bamboe ondergoed - Zwart

  Super zachte bamboe dames string in de kleur zwart. Deze string is laag uitgesneden met mooie kant aan de voorkant van de string. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke Bamboeviscose. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht.

  € 12,95 € 9,95
 • Dames string met kant - Bamboe ondergoed - Champagne
  Dames string met kant - Bamboe ondergoed - Champagne

  Zachte bamboe dames string in de kleur champagne. Deze string is laag uitgesneden met mooie kant aan de voorkant van de string. Het ondergoed is gemaakt van huidvriendelijke Bamboeviscose. Bamboe dames ondergoed is zeer zacht.

  € 12,95 € 9,95
 • Valentijn - Cadeau - Dames slips - Love - Zwart/Rood
  Valentijn - Cadeau - Dames slips - Love - Zwart/Rood

  Set van 2 dames slips in de kleur zwart en rood. Deze set bestaat uit 2 schattige dames slips met “love” en hartjes erop afgebeeld hoe leuk is dit voor je geliefde! Geef het als cadeau bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag.

  € 19,95 € 16,95
 • Valentijn - Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood
  Valentijn - Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood

  Set van 2 dames slips in de kleur grijs en rood. Deze set bestaat uit 2 schattige dames slips met “love” en hartjes erop afgebeeld hoe leuk is dit voor je geliefde! Geef het als cadeau bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag.

  € 19,95 € 16,95
Sorteer op

DAMES SLIPS

Online dames slips kopen

Dames slips bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Keuze uit diverse kleuren en printen dames slips. Ons assortiment is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2023 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss