• Stay up - Mariflos - 15 Denier - Zwart - Kant
  Stay up - Mariflos - 15 Denier - Zwart - Kant

  Dames 15 denier hold ups in de kleur zwart van het merk Mariflos. Dankzij de siliconen plakrand aan de binnenzijde van de boord blijven deze hold ups goed zitten. De dames hold ups zijn verkrijgbaar in de maten S/M, M/L en L/XL.

  € 14,95 € 12,95
 • Hold Up - 20 Denier - Huidskleur - Streep
  Hold Up - 20 Denier - Huidskleur - Streep

  Dames panty overknees in huidskleur. Deze overknees van 20 denier pantystof voelt zacht en comfortabel aan om je benen. De panty overknees hebben een gestreept detail aan de achterkant. Verkrijgbaar in maat S/M, M/L en L/XL

  € 14,95 € 12,95
 • Stay up - 20 Denier - Kashmir - Kant
  Stay up - 20 Denier - Kashmir - Kant

  Stay ups in de kleur kashmir met kanten boord. Deze stay ups, ook wel hold ups of plakkousen genoemd blijven dankzij de siliconen binnenrand goed om je been zitten. Deze comfortabele stay ups zijn verkrijgbaar in maat M/L.

  € 14,95 € 12,95
 • Stay up - 20 Denier - Champagne - Kant
  Stay up - 20 Denier - Champagne - Kant

  Stay ups in de kleur champagne met kanten boord. Deze stay ups, ook wel hold ups of plakkousen genoemd blijven dankzij de siliconen binnenrand goed om je been zitten. Deze comfortabele stay ups zijn verkrijgbaar in maat M/L.

  € 14,95 € 12,95
 • Stay up - 20 Denier - Blauw - Kant
  Stay up - 20 Denier - Blauw - Kant

  Stay ups in de kleur blauw met kanten boord. Deze stay ups, ook wel hold ups of plakkousen genoemd blijven dankzij de siliconen binnenrand goed om je been zitten. Deze comfortabele stay ups zijn verkrijgbaar in diverse maten.

  € 14,95 € 12,95
 • Stay up - 20 Denier - Wit - Kant
  Stay up - 20 Denier - Wit - Kant

  Stay ups in de kleur wit met kanten boord. Deze stay ups, ook wel hold ups of plakkousen genoemd blijven dankzij de siliconen binnenrand goed om je been zitten. Deze comfortabele stay ups zijn verkrijgbaar in diverse maten.

  € 14,95 € 12,95
 • Hold-up - Netpanty overknees - Rood - Kant
  Hold-up - Netpanty overknees - Rood - Kant

  Dames netpanty overknees in de kleur rood met kant. De hold-ups hebben een comfortable pasvorm en zijn one size. Dankzij de elastische boord blijven de rode netpanty hold ups goed zitten.

  € 9,95 € 7,95

HOLD-UPS & STAY-UPS

Online hold-ups en stay-ups kopen

Shop bij Sokkenenzo.nl voor hold-ups en stay-ups in diverse varianten. Hold-ups en stay-ups zijn eigenlijk panty overknees of panty's zonder broekje. Deze elegante dames kousen komen tot ver over de knie. Hold-ups hebben een brede elastische band waarmee ze blijven zitten om je been. Je kunt hold-ups dragen in combinatie met jarretels. Voor het dragen van stay-ups heb je geen jarretels nodig. Stay-ups blijven goed zitten door de silliconen plakrand aan de bovenkant van de kous. In ons assortiment vind je diverse basic hold-ups en stay-ups met kant. Maak je look compleet met de hold-ups en stay-ups van Sokkenenzo.nl.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2021 Sokkenenzo.nl | sitemap | rss