Sorteer op
 • Sonic - Zwembroek - Blauw
  Sonic - Zwembroek - Blauw

  Stoere Sonic jongens zwembroek in een boxermodel in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van de sonic. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 16,95 € 8,95
 • Batman - Zwembroek - Blauw
  Batman - Zwembroek - Blauw

  Stoere Batmanjongens zwembroek in een boxermodel in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van de batman. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 16,95 € 8,95
 • Avengers - Zwembroek - veel kleurig
  Avengers - Zwembroek - veel kleurig

  Stoere Avengers jongens zwembroek in een boxermodel in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van de Avengers. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 16,95 € 13,95
 • Spider-Man - Zwembroek - Colored
  Spider-Man - Zwembroek - Colored

  Stoere Spider-Man jongens zwembroek in een boxermodel. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van Spider-Man. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 16,95 € 8,95
 • Star Wars - Zwembroek - Colored
  Star Wars - Zwembroek - Colored

  Een stoere Star Wars zwembroek voor jongens met de personages en symbolen uit de Star Wars fillms. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit op het lichaam van het kind.

  € 16,95 € 8,95
 • PAW Patrol - Zwembroek - Blauw/Rood
  PAW Patrol - Zwembroek - Blauw/Rood

  Leuke Paw Patrol jongens zwembroek in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een superleuke print van Paw Patrol. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 16,95 € 8,95
 • The Lion King - Zwembroek - Blauw/Geel
  The Lion King - Zwembroek - Blauw/Geel

  Leuke The Lion King jongens zwembroek in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een superleuke print van Simba. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit op het lichaam.

  € 16,95 € 8,95
 • Stitch - Zwembroek - Blauw
  Stitch - Zwembroek - Blauw

  Een stoere Stich zwembroek voor jongens in de kleur blauw. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit op het lichaam van het kind. Deze zwemboxer is gemaakt van flexibel materiaal.

  € 16,95 € 8,95
 • Spider-Man - Zwembroek - Rood
  Spider-Man - Zwembroek - Rood

  Stoere Spider-Man jongens zwembroek in een boxermodel in de kleur rood. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van Spider-Man. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 9,95 € 4,95
 • Spider-Man - Zwembroek - Blauw
  Spider-Man - Zwembroek - Blauw

  Stoere Spider-Man jongens zwembroek in een boxer model in de kleur blauw. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van Spider-Man. Deze jongens zwemshort heeft een elastische tailleband waardoor deze goed aansluit.

  € 9,95 € 4,95
 • UV Zwem set - PJ Masks - Blauw
  UV Zwem set - PJ Masks - Blauw

  UV-zwempak van PJ Masks voor kinderen in de kleur blauw. Op de voorzijde van het shirt zijn de drie karakters van PJ Masks te zien met de tekst "It's time to be a hero!". Op het blauwe broekje staat de tekst PJ Masks.

  € 23,95 € 14,95
 • Superman Jongens Zwembroek - Lichtblauw
  Superman Jongens Zwembroek - Lichtblauw

  Stoere Superman jongenszwembroek in een boxermodel in de kleur lichtblauw. Deze zwembroek heeft een gave print met het afbeelding van superman erop afgebeeld. Deze jongens zwemshort heeft een smalle, stevige elastische tailleband.

  € 15,95 € 9,95
 • Sonic the Hedgehog - Jongens Zwembroek - Blauw
  Sonic the Hedgehog - Jongens Zwembroek - Blauw

  Stoere Sonic the Hedgehog jongenszwembroek in een boxermodel in de kleur blauw. Deze zwembroek heeft een supergave print van met Sonic op de voorkant en op de achterkant staat Sonic met een duimpje en een tekst met Too Easy erop.

  € 16,95 € 11,95
 • Sonic the Hedgehog - Jongens Zwembroek - Lichtblauw
  Sonic the Hedgehog - Jongens Zwembroek - Lichtblauw

  Stoere Sonic the Hedgehog jongenszwembroek in een boxermodel in de kleur lichtblauw. Deze zwembroek heeft een supergave print van met Sonic op de voorkant en op de achterkant staat Sonic met een duimpje en een tekst met Too Easy.

  € 16,95 € 11,95
 • Spider-Man Jongens Zwembroek - Chaos - Rood/Zwart
  Spider-Man Jongens Zwembroek - Chaos - Rood/Zwart

  Stoere Spider-Man jongens zwembroek in een boxermodel in de kleur rood en zwart. Deze zwembroek is voorzien van een supergave print van Spider-Man. Deze jongens zwemshort heeft een stevige elastische tailleband.

  € 17,95 € 12,95

Jongens zwembroeken

Online zwembroeken kopen

Jongens zwembroeken bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Zwembroeken zitten erg lekker en worden vaak door jongens ook gedragen als korte broek. Deze zwembroeken zijn voor iedereen, zo wel de mensen die lekker bruin willen worden en in de zon willen liggen. Maar ook voor de jongens die actief willen zwemmen en graag sporten. Door de touwtjes aan de bovenkant van de zwembroek, blijft de broek altijd goed op zijn plek zitten. 

Ook hebben wij zwembroeken in grote maten en bikini’s en badpakken voor meisjes en vrouwen.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss