Sorteer op
per pagina
 • 2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Ecru/Grijs
  2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Ecru/Grijs

  Dit setje bestaat uit twee paar wollen dames sokken in de kleuren ecru en grijs, vervaardigd van heerlijk zachte alpacawol. Deze sokken bieden de perfecte combinatie van warmte en stijl voor koelere dagen.

  € 15,95 € 13,95
 • 2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Grijs/Beige
  2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Grijs/Beige

  Dit setje bestaat uit twee paar wollen dames sokken in de kleuren grijs en beige, vervaardigd van heerlijk zachte alpacawol. Deze sokken bieden de perfecte combinatie van warmte en stijl voor koelere dagen.

  € 15,95 € 13,95
 • 2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Zwart/Antraciet
  2 paar dames wollen sokken - met Alpacawol - Zwart/Antraciet

  Dit setje bestaat uit twee paar wollen dames sokken in de kleuren zwart en antraciet, vervaardigd van heerlijk zachte alpacawol. Deze sokken bieden de perfecte combinatie van warmte en stijl voor koelere dagen.

  € 15,95 € 13,95
 • 2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Grijs mix
  2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Grijs mix

  Twee paar gebreide Noorse wollen sokken, verkrijgbaar in de kleuren grijs en lichtgrijs. Deze Noorse sokken van luxueuze wol zijn extra dik en omhullen je voeten met heerlijke warmte. Dankzij het wolgehalte zijn deze sokken in sta

  € 14,95 € 12,95
 • 2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Antraciet mix
  2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Antraciet mix

  Twee paar gebreide Noorse wollen sokken, verkrijgbaar in de kleuren antaciet en lichtantraciet. Deze Noorse sokken van luxueuze wol zijn extra dik en omhullen je voeten met heerlijke warmte.

  € 14,95 € 12,95
 • 2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Beige mix
  2 paar Noorse wollen sokken - Unisex - Beige mix

  Twee paar gebreide Noorse wollen sokken, verkrijgbaar in de kleuren beige en bruin. Deze Noorse sokken van luxueuze wol zijn extra dik en omhullen je voeten met heerlijke warmte.

  € 14,95 € 12,95
 • 2 paar Noorse wollen sokken met antislip - Beige/Bruin
  2 paar Noorse wollen sokken met antislip - Beige/Bruin

  Twee paar gebreide Noorse wollen sokken met antislipzolen, verkrijgbaar in de kleuren beige en bruin. Deze Noorse sokken van luxueuze wol zijn extra dik en omhullen je voeten met heerlijke warmte.

  € 15,95 € 13,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Roze
  4 paar Merinowollen Huissokken - Roze

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur baby roze met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 27,95 € 25,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Blauw
  4 paar Merinowollen Huissokken - Blauw

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur baby blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 27,95 € 25,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Bruin
  4 paar Merinowollen Huissokken - Bruin

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 27,95 € 25,95
 • Merinowollen Huissok - Roze
  Merinowollen Huissok - Roze

  Dikke wollen huissok in de kleur baby roze met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze gevoerde huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 11,95 € 9,95
 • Merinowollen Huissok - Blauw
  Merinowollen Huissok - Blauw

  Dikke wollen huissok in de kleur baby blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 11,95 € 9,95
 • Merinowollen Huissok - Bruin
  Merinowollen Huissok - Bruin

  Dikke wollen huissok in de kleur bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze gevoerde huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 11,95 € 9,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Blauw
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Blauw

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur roze en blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 18,95 € 16,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Bruin-Blauw
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Bruin-Blauw

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur bruin en blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 18,95 € 16,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Bruin
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Bruin

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur roze en bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 18,95 € 16,95
 • 4 paar Geitenwollen sokken - Grijs
  4 paar Geitenwollen sokken - Grijs

  Set van 4 paar geitenwollen sokken in de kleur grijs. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 22,95 € 19,95
 • 4 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw
  4 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw

  Set van 4 paar geitenwollen sokken in de kleur jeansblauw. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 22,95 € 19,95
 • 8 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw-Grijs
  8 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw-Grijs

  Wil jij je voeten verwennen? Dan hebben wij een set van 8 paar geitenwollen sokken in de kleur jeansblauw en grijs voor jou. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd. Deze wollen sokken zijn ideaal om te dragen.

  € 39,90 € 34,95
 • Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Blauw
  Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Blauw

  Een superleuk cadeaupakket in de kleur blauw met sluitsticker in de tekst “dit kado is speciaal voor jou” In het cadeaupakket vind je een reep chocolade van Tony’s Chocolonely en een dikke wollen huissok in de kleur blauw.

  € 18,95 € 14,95
 • Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Roze
  Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Roze

  Een superleuk cadeaupakket in de kleur roze met sluitsticker in de tekst “dit kado is speciaal voor jou” In het cadeaupakket vind je een heerlijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely en een dikke wollen huissok in de kleur roze.

  € 18,95 € 14,95
 • Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Bruin
  Merino wollen huissok met chocolade - Cadeaupakket - Bruin

  Een superleuk cadeaupakket in de kleur bruin met sluitsticker in de tekst “dit kado is speciaal voor jou” In het cadeaupakket vind je een heerlijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely en een wollen huissok in de kleur bruin.

  € 18,95 € 14,95
 • Lamswollen sokken - Gemêleerd Antraciet
  Lamswollen sokken - Gemêleerd Antraciet

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur gemêleerd antraciet. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Gemêleerd Grijs
  Lamswollen sokken - Gemêleerd Grijs

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur gemêleerd grijs. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Gemêleerd Zwart/Grijs
  Lamswollen sokken - Gemêleerd Zwart/Grijs

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur gemêleerd zwart/grijs. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Gemêleerd Zwart
  Lamswollen sokken - Gemêleerd Zwart

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur gemêleerd zwart. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Gemêleerd Marineblauw
  Lamswollen sokken - Gemêleerd Marineblauw

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur gemêleerd marineblauw. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Geblokt - Antraciet
  Lamswollen sokken - Geblokt - Antraciet

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur antraciet. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Geblokt - Marineblauw
  Lamswollen sokken - Geblokt - Marineblauw

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur marineblauw. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Geblokt - Lichtbruin
  Lamswollen sokken - Geblokt - Lichtbruin

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur lichtbruin. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • Lamswollen sokken - Geblokt - Bruin
  Lamswollen sokken - Geblokt - Bruin

  Stijlvolle lamswollen sokken in de kleur Bruin. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De lamswollen thermosokken hebben een fijne afwerking zonder voelbare teennaad.

  € 10,95 € 9,95
 • 3 paar Noorse wollen sokken - Antraciet/Grijs/Jeansblauw
  3 paar Noorse wollen sokken - Antraciet/Grijs/Jeansblauw

  Drie paar stijlvolle Noorse wollen sokken in de kleur donkergrijs, lichtgrijs en jeansblauw. Deze wollen sokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. De Noorse schapenwollen sokken zijn gemaakt van wol en polyacryl.

  € 12,95 € 10,95
Sorteer op
per pagina

Dames wollen sokken

Dames wollen sokken online kopen

Dames wollensokken zijn erg in trek in de wintertijden. Dames die niet willen dat hun voeten koud worden hebben de voorkeur aan dames wollensokken. De belangrijkste reden waarom we wollen sokken dragen is om de lichaamstemperatuur in balans te houden. 

Wol is een natuurlijk soort dierlijke garen, het heeft eigenschappen die warmte, comfort en zachtheid biedt. Doordat wol zeer isolerend is geven we liever de voorkeur in de wintermaanden aan dames wollensokken, het neemt overtollig vocht in de voet en net buiten de sok op, en houdt dit vocht vast in het weefsel. Zo voorkomt dat vocht de voeten kan irriteren. Om sterkte en duurzaamheid toe te voegen en het verlies van garen te verminderen, wordt wol vaak gecombineerd met een synthetisch garen, zodat je nog langer kan genieten van je dames wollensokken. Ben je op zoek naar warme, zachte en comfortabele wollen sokken, zowel voor dames als voor heren? Dan ben je bij Sokkenenzo.nl zeker op het juiste adres. 

Geitenwollen sokken

Ook wel de Noorse sokken genoemd. Deze sokken worden gemaakt van de bekende schapenwol. Dus het heeft niets te maken met de geit … Schapen worden ieder jaar geschoren en dan wordt hun vacht gebruikt om er wol van te maken. Er zijn verschillende soorten schapen die elk een ander soort wol bieden, waardoor elk wol andere kenmerken en kwaliteiten heeft. 

Merinowollen sokken

Merinowol is een van de meest populaire wollen. Zoals alle soorten wol is merinowol zeer absorberend, waterafstotend en isolerend. Dit maakt de sokken die gemaakt zijn met deze wolsoort zeer populair voor warme sokken in de koude dagen. Merinowol is er in verschillende soorten kwaliteiten. 


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

  : 085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

 : info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2023 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss