• Merinowollen Huissok - Roze
  Merinowollen Huissok - Roze

  Dikke wollen huissok in de kleur baby roze met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze gevoerde huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 9,95 € 7,95
 • Merinowollen Huissok - Blauw
  Merinowollen Huissok - Blauw

  Dikke wollen huissok in de kleur baby blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 9,95 € 7,95
 • Merinowollen Huissok - Bruin
  Merinowollen Huissok - Bruin

  Dikke wollen huissok in de kleur bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissok heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze gevoerde huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 9,95 € 7,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Roze
  4 paar Merinowollen Huissokken - Roze

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur baby roze met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 23,95 € 20,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Blauw
  4 paar Merinowollen Huissokken - Blauw

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur baby blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 23,95 € 20,95
 • 4 paar Merinowollen Huissokken - Bruin
  4 paar Merinowollen Huissokken - Bruin

  Set van 4 paar dikke wollen huissokken in de kleur bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken hebben de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 23,95 € 20,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Blauw
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Blauw

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur roze en blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 15,95 € 13,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Bruin-Blauw
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Bruin-Blauw

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur bruin en blauw met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen.

  € 15,95 € 13,95
 • 2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Bruin
  2 paar Merinowollen Huissokken - Sloffen - Roze-Bruin

  2 paar dikke wollen huissokken in de kleur roze en bruin met echte merinowol. Deze zachte, pluche merinowol gevoerde huissokken heeft de perfecte uitstraling voor de koudere dagen. Deze huissok houdt warmte vast in de sok.

  € 15,95 € 13,95
 • 4 paar Geitenwollen sokken - Grijs
  4 paar Geitenwollen sokken - Grijs

  Set van 4 paar geitenwollen sokken in de kleur grijs. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 22,95 € 19,95
 • 4 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw
  4 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw

  Set van 4 paar geitenwollen sokken in de kleur jeansblauw. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 22,95 € 19,95
 • 4 paar Geitenwollen sokken - Zwart
  4 paar Geitenwollen sokken - Zwart

  set van 4 paar geitenwollen sokken in de kleur zwart. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 22,95 € 19,95
 • 8 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw-Grijs
  8 paar Geitenwollen sokken - Jeansblauw-Grijs

  Wil jij je voeten verwennen? Dan hebben wij een set van 8 paar geitenwollen sokken in de kleur jeansblauw en grijs voor jou. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd. Deze wollen sokken zijn ideaal om te dragen.

  € 39,90 € 34,95
 • 8 paar Geitenwollen sokken - Grijs-Zwart
  8 paar Geitenwollen sokken - Grijs-Zwart

  Wil jij je voeten verwennen? Dan hebben wij een set van 8 paar geitenwollen sokken in de kleur grijs en zwart voor jou. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd de sokken zijn ademend, vochtregulerend en isolerend.

  € 39,90 € 34,95
 • 8 paar Geitenwollen sokken - Zwart-Jeansblauw
  8 paar Geitenwollen sokken - Zwart-Jeansblauw

  Set van 8 paar geitenwollen sokken in de kleur zwart en jeansblauw voor jou. Deze wollen sokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze geitenwollen sokken hebben een grof gebreide structuur en het voetbed is fijn geweven.

  € 39,90 € 34,95
 • 4 paar Wollen huissokken- antislip - Grijs
  4 paar Wollen huissokken- antislip - Grijs

  Wil jij je voeten verwennen met heerlijke huissokken Dan hebben wij een set van 4 paar wollen huissokken voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur grijs voor jou. ideaal om te dragen in huis.

  € 22,95 € 19,95
 • 4 paar Wollen huissokken- antislip - Jeansblauw
  4 paar Wollen huissokken- antislip - Jeansblauw

  Wil jij je voeten verwennen met de huissokken van Sokkenenzo.nl? Dan hebben wij een set van 4 paar wollen huissokken voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur jeansblauw voor jou.

  € 22,95 € 19,95
 • Wollen huissok - antislip - Grijs
  Wollen huissok - antislip - Grijs

  Heerlijke wollen huissok voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur grijs voor jou. Deze wollen huissokken worden ook wel Noorse sokken genoemd. Deze wollen huissok met antislip zijn ideaal om te dragen in huis.

  € 7,95
 • Wollen huissok - antislip - Zwart
  Wollen huissok - antislip - Zwart

  Heerlijke wollen huissok voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur zwart voor jou. Deze wollen huissokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze wollen huissokken hebben een grof gebreide structuur.

  € 7,95
 • Wollen huissok - antislip - Jeansblauw
  Wollen huissok - antislip - Jeansblauw

  Wil jij je voeten verwennen met de huissokken van Sokkenenzo.nl? Dan hebben wij een heerlijke wollen huissok voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur jeansblauw voor jou.

  € 7,95
 • 2 paar Wollen huissokken - antislip - Zwart-Blauw
  2 paar Wollen huissokken - antislip - Zwart-Blauw

  Heerlijke wollen huissokken voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur zwart/blauw voor jou. Deze wollen huissokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze wollen huissokken hebben een grof gebreide structuur.

  € 13,95
 • 2 paar Wollen huissokken - antislip - Grijs-Blauw
  2 paar Wollen huissokken - antislip - Grijs-Blauw

  Heerlijke wollen huissokken voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur grijs/blauw voor jou. Deze wollen huissokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze wollen huissokken hebben een grof gebreide structuur.

  € 13,95
 • 2 paar Wollen huissokken - antislip - Zwart-Grijs
  2 paar Wollen huissokken - antislip - Zwart-Grijs

  Heerlijke wollen huissokken voorzien van rubberen antislip op de voetzolen in de kleur zwart/grijs voor jou. Deze wollen huissokken worden ook wel Noorse sokken genoemd, deze wollen huissokken hebben een grof gebreide structuur.

  € 13,95

Dames wollen sokken

Dames wollen sokken online kopen

Dames wollensokken zijn erg in trek in de wintertijden. Dames die niet willen dat hun voeten koud worden hebben de voorkeur aan dames wollensokken. De belangrijkste reden waarom we wollen sokken dragen is om de lichaamstemperatuur in balans te houden. 

Wol is een natuurlijk soort dierlijke garen, het heeft eigenschappen die warmte, comfort en zachtheid biedt. Doordat wol zeer isolerend is geven we liever de voorkeur in de wintermaanden aan dames wollensokken, het neemt overtollig vocht in de voet en net buiten de sok op, en houdt dit vocht vast in het weefsel. Zo voorkomt dat vocht de voeten kan irriteren. Om sterkte en duurzaamheid toe te voegen en het verlies van garen te verminderen, wordt wol vaak gecombineerd met een synthetisch garen, zodat je nog langer kan genieten van je dames wollensokken. Ben je op zoek naar warme, zachte en comfortabele wollen sokken, zowel voor dames als voor heren? Dan ben je bij Sokkenenzo.nl zeker op het juiste adres. 

Geitenwollen sokken

Ook wel de Noorse sokken genoemd. Deze sokken worden gemaakt van de bekende schapenwol. Dus het heeft niets te maken met de geit … Schapen worden ieder jaar geschoren en dan wordt hun vacht gebruikt om er wol van te maken. Er zijn verschillende soorten schapen die elk een ander soort wol bieden, waardoor elk wol andere kenmerken en kwaliteiten heeft. 

Merinowollen sokken

Merinowol is een van de meest populaire wollen. Zoals alle soorten wol is merinowol zeer absorberend, waterafstotend en isolerend. Dit maakt de sokken die gemaakt zijn met deze wolsoort zeer populair voor warme sokken in de koude dagen. Merinowol is er in verschillende soorten kwaliteiten. 


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

  : 085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

 : info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2022 Sokkenenzo.nl | sitemap | rss