• L.O.L. Surprise Badjas
  L.O.L. Surprise Badjas

  Super leuke en comfortabele badjas van LOL Surprise. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De LOL Surprise badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Spiderman Badjas
  Spiderman Badjas

  Super leuke en comfortabele badjas van Spiderman. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Spiderman badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Frozen Badjas
  Frozen Badjas

  Super leuke en comfortabele badjas van Frozen. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Frozen badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Avengers Badjas
  Avengers Badjas

  Super leuke en comfortabele badjas van Avengers. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Avengers badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Paw Patrol Badjas - Chase - Blauw
  Paw Patrol Badjas - Chase - Blauw

  Super leuke en comfortabele badjas met Chase van Paw Patrol. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Paw Patrol badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Paw Patrol Badjas - Skye - Roze
  Paw Patrol Badjas - Skye - Roze

  Super leuke en comfortabele badjas met Skye van Paw Patrol. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Paw Patrol badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • Minnie Mouse Badjas - Roze
  Minnie Mouse Badjas - Roze

  Prachtige badjas van Minnie Mouse in de kleur roze. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De Minnie Mouse badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • L.O.L. Surprise Badjas - Paars
  L.O.L. Surprise Badjas - Paars

  Prachtige badjas van L.O.L. Surprise in de kleur paars. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De L.O.L. Surprise badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95
 • L.O.L. Surprise Badjas - Roze
  L.O.L. Surprise Badjas - Roze

  Prachtige badjas van L.O.L. Surprise in de kleur roze. Deze heerlijk warme badjas is zacht, comfortabel en heeft een koordsluiting bij de taille. De L.O.L. Surprise badjas is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 29,95

Kinder Badjas

Online kinder badjas kopen

Leuke zachte badjassen met capuchon, die tot de meest populairste badjasmodellen voor kinderen behoren. Voor zowel jongens en meisjes met hun lievelingskarakters van Disney of Marvel figuren. Badjassen met capuchon worden gebruikt als comfortabele huiskleding om de kinderen warm te houden als ze in de ochtend wakker worden. Dankzij de zachte en lichte structuur zorgen de badjassen van sokkenenzo.nl dat het heerlijk als een dekentje aanvoelt, en ook zeker geschikt om even heerlijk te relaxen op de bank na een vermoeiende schooldag.  Of je op zoek bent voor je kind of juist als cadeau aan een ander kind wil geven, kinderen zullen de badjassen van Sokkenenzo.nl zeker waarderen.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

 : 085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

 : info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2021 Sokkenenzo.nl | sitemap | rss