Sorteer op
 • Handschoen zonder vingers - SQOTTON - Zwart
  Handschoen zonder vingers - SQOTTON - Zwart

  Comfortabele basic handschoenen zonder vingers van het merk SQOTTON in de kleur zwart. De vingerloze handschoenen zijn one size, geschikt voor zowel heren als dames.

  € 8,95 € 6,95
 • Dames handschoen - SQOTTON - Zwart
  Dames handschoen - SQOTTON - Zwart

  Basic dames handschoen van het merk SQOTTON in de kleur zwart. Met deze comfortabele basic handschoenen blijven je handen goed warm tijdens koude dagen. Deze handschoenen zijn dan ook een onmisbare accesoire tijdens de winter.

  € 8,95 € 6,95
 • Gebreide muts - Fleece voering - Geel
  Gebreide muts - Fleece voering - Geel

  Fijngebreide muts met fleece voering in de kleur geel. Deze hoge kwaliteit muts is een unisex model, geschikt voor zowel heren als dames. Met deze mooie muts blijf je lekker warm tijdens koude winterdagen.

  € 14,95 € 9,95
 • Gebreide muts - Fleece voering - Lichtgrijs
  Gebreide muts - Fleece voering - Lichtgrijs

  Fijngebreide muts met fleece voering in de kleur lichtgrijs. Deze hoge kwaliteit muts is een unisex model, geschikt voor zowel heren als dames. Met deze mooie muts blijf je lekker warm tijdens koude winterdagen.

  € 14,95 € 9,95
 • Nekwarmer - Multifunctioneel - Perzik
  Nekwarmer - Multifunctioneel - Perzik

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur lichtroze. Deze heerlijk comfortabele nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen. Een ideale basic voor tijdens het sporten. De nekwarmers zijn one size en worden per stuk geleverd.

  € 14,95 € 12,95
 • Nekwarmer - Multifunctioneel - Oranje
  Nekwarmer - Multifunctioneel - Oranje

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur oranje. Deze heerlijk comfortabele nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen. Een ideale basic voor tijdens het sporten. De nekwarmers zijn one size en worden per stuk geleverd.

  € 14,95 € 12,95
 • Nekwarmer - Multifunctioneel - Blauw
  Nekwarmer - Multifunctioneel - Blauw

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur blauw. Deze heerlijk comfortabele nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen. Een ideale basic voor tijdens het sporten. De nekwarmers zijn one size en worden per stuk geleverd.

  € 14,95 € 12,95
 • Nekwarmer - Multifunctioneel - Lichtgrijs gemêleerd
  Nekwarmer - Multifunctioneel - Lichtgrijs gemêleerd

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur lichtgrijs. Deze heerlijk comfortabele nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen. Een ideale basic voor tijdens het sporten. De nekwarmers zijn one size en worden per stuk geleverd.

  € 14,95 € 12,95
 • Sjaal wit goud streep
  Sjaal wit goud streep

  Een fijngebreide sjaal met franje aan de korte zijden.

  € 12,95 € 9,95
 • Gebreide muts - Fleece voering - Zwart
  Gebreide muts - Fleece voering - Zwart

  Fijngebreide muts met fleece voering in de kleur zwart. Deze hoge kwaliteit muts is een unisex model, geschikt voor zowel heren als dames. De muts is one size en heeft een comfortabele stretch.

  € 14,95 € 9,95
 • Gebreide muts - Fleece voering - Oker
  Gebreide muts - Fleece voering - Oker

  Fijngebreide muts met fleece voering in de kleur oker. Deze hoge kwaliteit muts is een unisex model, geschikt voor zowel heren als dames. De muts is one size en heeft een comfortabele stretch.

  € 14,95 € 9,95
 • Gebreide muts - Fleece voering - Bruin
  Gebreide muts - Fleece voering - Bruin

  Fijngebreide muts met fleece voering in de kleur bruin. Deze hoge kwaliteit muts is een unisex model, geschikt voor zowel heren als dames. De muts is one size en heeft een comfortabele stretch.

  € 14,95 € 9,95
 • Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Holly-berry
  Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Holly-berry

  Multifunctionele nekwarmer in holly-berry kleur. Deze heerlijk veelzijdige nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als sjaal, beanie, hoofdband en nog veel meer. Licht van gewicht.

  € 14,95 € 12,95
 • Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Marineblauw
  Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Marineblauw

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur marineblauw. Deze heerlijk veelzijdige nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als sjaal, beanie, hoofdband en nog veel meer. Licht van gewicht.

  € 14,95 € 12,95
 • Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Roze
  Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Roze

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur roze. Deze heerlijk veelzijdige nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als sjaal, beanie, hoofdband en nog veel meer. Licht van gewicht.

  € 14,95 € 12,95
 • Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Steen-blauw
  Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Steen-blauw

  Multifunctionele nekwarmer in steenblauw kleur. Deze heerlijk veelzijdige nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als sjaal, beanie, hoofdband en nog veel meer. Licht van gewicht.

  € 14,95 € 12,95
 • Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Zwart
  Multifunctioneel Nekwarmer met ademende mesh-voering - Zwart

  Multifunctionele nekwarmer in de kleur zwart. Deze heerlijk veelzijdige nekwarmer kun je op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als sjaal, beanie, hoofdband en nog veel meer. Licht van gewicht.

  € 14,95 € 12,95

Muts, sjaal en handschoenen 

Online mutsen, sjaals en handschoenen kopen

Mutsen, sjaals en handschoenen voor dames bestel je makkelijk en snel bij Sokkenenzo.nl. Ons assortiment is speciaal voor je geselecteerd op hoge kwaliteit en aangeboden voor lage prijzen. Tijdens de winter is het belangrijk om lekker warm te blijven, maar wat is nou het warmste? Wij hebben vooral producten gemaakt van fleece of katoen. Dit zijn twee verschillende stoffen die net wat andere eigenschappen hebben, maar het is belangrijk om te weten wat het prettigste is voor jou. Ook hebben wij mutsen, sjaals en handschoenen voor heren en kinderen. 

Fleece muts, sjaals en handschoenen 

Het koud hebben is nooit fijn, en met fleece valt dit te vermijden. Tijdens de winter of koude dagen is het prettig om een extra laagje te dragen. Het voordeel van fleece is dat het warm, licht en sterk is. Je kan er een lange tijd mee doen en het houdt zijn kleur goed vast. Ook kriebelt het niet tijdens het dragen en krimpt het niet in de was. Ook is het kreukvrij en hoeft het dus ook niet gestreken te worden. Fleece is een zachte stof, wat prettig tegen de huid aan voelt. 

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

: 085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

 

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss