Sorteer op
 • Kinderpyjama - Avengers - Zwart/Rood
  Kinderpyjama - Avengers - Zwart/Rood

  Marvel kinderpyjama met de afbeelding van de superhelden van Marvel Avengers afgebeeld, zoals Iron Man, Captain America, Spiderman en Hulk. Deze pyjama bestaat uit een zwart shirt met lange mouwen en een broek in de kleur rood.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - Avengers - Grijs/Zwart
  Kinderpyjama - Avengers - Grijs/Zwart

  Stoere Marvel kinderpyjama met de afbeelding van de superhelden van Marvel Avengers afgebeeld, zoals Iron Man, Captain America, Spiderman en Hulk. Deze pyjama bestaat uit een grijs shirt met lange mouwen en een broek in de kleur z

  € 19,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Grijs
  Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Grijs

  Leuke Disney kinderpyjama met de afbeelding van Mickey Mouse erop. De pyjama bestaat uit een zwart shirt met lange mouwen en een broek in de kleur grijs met Mickey all-over print. Deze pyjama is gemaakt van 100% katoen.

  € 18,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Wit
  Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Wit

  Leuke Disney kinderpyjama met de afbeelding van Mickey Mouse erop. De pyjama bestaat uit een wit shirt met lange mouwen en een broek in de kleur zwart. De pyjama is gemaakt van 100% katoen.

  € 18,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en grijs. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een broek in de kleur grijs. Op het shirt staat de afbeelding van Minnie Mouse.

  € 18,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en fuchsia. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een fuchsia broek. Op het shirt staat een afbeelding Minnie Mouse. De pyjama is gemaakt van katoen.

  € 18,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Batman - Rood
  Kinderpyjama - Batman - Rood

  Super stoere Batman kinderpyjama in de kleur rood. Deze Batman kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - Batman - Donkerblauw
  Kinderpyjama - Batman - Donkerblauw

  Super stoere Batman kinderpyjama in de kleur donkerblauw. Deze Batman kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Roze/Fuchsia
  Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Roze/Fuchsia

  Super leuke L.O.L. Surprise kinderpyjama met afbeelding van L.O.L. poppetjes. Deze kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 12,95
 • Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Paars/Roze
  Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Paars/Roze

  Super leuke L.O.L. Surprise kinderpyjama met afbeelding van L.O.L. poppetjes. Deze kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 12,95
 • Kinderpyjama - Super Mario - DonkerBlauw/Grijs
  Kinderpyjama - Super Mario - DonkerBlauw/Grijs

  Ontdek de avonturen van Super Mario, de energieke held in deze super coole kinderpyjama. De pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleuren blauw en grijs. Op het shirt staan de populaire Super Mario.

  € 21,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Super Mario - Blauw/Grijs
  Kinderpyjama - Super Mario - Blauw/Grijs

  Ontdek de avonturen van Super Mario, de energieke held in deze super coole kinderpyjama. De pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleuren blauw en grijs. Op het shirt staan de populaire personages.

  € 21,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Spiderman - Rood
  Kinderpyjama - Spiderman - Rood

  Super stoere Spiderman kinderpyjama in de kleur rood. Deze Spiderman kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 12,95
 • Kinderpyjama - Peppa Pig - Ecru/Roze
  Kinderpyjama - Peppa Pig - Ecru/Roze

  Super leuke Peppa Pig kinderpyjama in de kleuren ecru en roze. De pyjama bestaat uit een ecru shirt met lange mouwen en een broek in de kleur roze. Op het shirt staat een afbeelding een Peppa Pig en tekst.

  € 19,95 € 12,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Spider-Man - Rood/Zwart
  Kinderpyjama - Shortama - Spider-Man - Rood/Zwart

  Ontdek de avonturen van Super-Man, in deze super stoere kinderpyjama. De pyjama bestaat uit een shirt in de kleur rood met korte mouwen en een korte broek in de kleur zwart. Op het shirt staat Spider-Man afgebeeld.

  € 19,95 € 11,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Grijs/Marineblauw
  Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Grijs/Marineblauw

  Ontdek de avonduturen van Super Mario, de energieke held in deze super coole kinderpyjama. De pyjama bestaat uit een shirt met korte mouwen en een short in de kleuren grijs en marineblauw. Op het shirt staat Super Mario afgebeeld.

  € 19,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Blauw/Grijs
  Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Blauw/Grijs

  Ontdek de avonturen van Super Mario, de energieke held in deze super coole kinderpyjama. De kinder pyjama bestaat uit een shirt in de kleur blauw met korte mouwen en een korte broek in de kleur Grijs.

  € 19,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Grijs/Antraciet
  Kinderpyjama - Shortama - Super Mario - Grijs/Antraciet

  Ontdek de avonturen van Super Mario, de energieke held in deze super coole kinderpyjama. De pyjama bestaat uit een shirt in de kleur grijs met korte mouwen en een korte broek in de kleur antraciet.

  € 19,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Geel/Mint
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Geel/Mint

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen in de kleur geel en een broek in de kleur mint. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - BabyRoze/Fuchsia
  Kinderpyjama - Maja de Bij - BabyRoze/Fuchsia

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen in de kleur baby rozeen een broek in de kleur fuchsia. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Lavendel
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Lavendel

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleur lavendel. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij en de tekst Gute Nacht.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Violet
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Violet

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleur violet. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Roze/Fuchsia
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Roze/Fuchsia

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen in de kleur roze en een broek in de kleur fuchsia. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Lila/Paars
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Lila/Paars

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een lila shirt met lange mouwen en een broek in de kleur paars. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Fuchsia
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Fuchsia

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleur fuchsia. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij en een leuke tekst.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Pastel Roze
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Pastel Roze

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleur pastel roze. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij.

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - Maja de Bij - Paars
  Kinderpyjama - Maja de Bij - Paars

  Beleef de leukste avonturen in je dromen samen met Maja de Bij pyjama. Deze pyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek in de kleur paars. Op het shirt staat een afbeelding een Maja de Bij en de tekst Bee Happy!

  € 15,95 € 13,95
 • Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Roze
  Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Roze

  Super leuke L.O.L. Surprise kinderpyjama met afbeelding van een L.O.L. poppetje. Deze kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Wit
  Kinderpyjama - L.O.L. Surprise - Wit

  Super leuke L.O.L. Surprise kinderpyjama met afbeelding van een L.O.L. poppetje. Deze kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - Minions - Oranje
  Kinderpyjama - Minions - Oranje

  Super leuke Minions kinderpyjama. Deze Minions kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • Kinderpyjama - Space Jam - Blauw
  Kinderpyjama - Space Jam - Blauw

  Super stoere Space Jam kinderpyjama. Deze kinderpyjama is een ideale basic om lekker in weg te dromen. De pyjama is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse maten.

  € 19,95 € 17,95
 • 2 Pack Baby Rompertje - Winnie de Poeh - Katoen - Grijs-Wit
  2 Pack Baby Rompertje - Winnie de Poeh - Katoen - Grijs-Wit

  Set van twee super schattige baby rompertjes met de afbeelding van Winnie de Poeh in de kleur wit en grijs. Het rompertje heeft lange mouwen, en 3 drukknopen aan de onderkant, voor het makkelijk aan/uit te kunnen kleden.

  € 19,95 € 14,95
 • Baby romper boxpakje - Minnie Mouse - Bio Katoen - Blauw
  Baby romper boxpakje - Minnie Mouse - Bio Katoen - Blauw

  Super leuk baby boxpakje met afbeelding van Minnie Mouse in de kleur blauw. Het pakje is gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit boxpakje is een ideale basic, geschikt om te dragen als pyjama of als pakje om in te spelen.

  € 19,95 € 14,95
 • Baby romper boxpakje - Superhelden - Velours - Blauw
  Baby romper boxpakje - Superhelden - Velours - Blauw

  Super leuk baby boxpakje van velours stof in de kleur blauw. Dit babypakje is warm, zacht en comfortabel. Een ideale basic voor in de winter. Geschikt om te dragen als pyjama of als kruippakje om in te spelen.

  € 17,95 € 8,95
 • Baby romper boxpakje - Superhelden - Katoen - Grijs
  Baby romper boxpakje - Superhelden - Katoen - Grijs

  Super leuk baby boxpakje van zachte katoenmix in de kleur grijs. Op het hele boxpakje staan superhelden zoals Batman, Superman en Iron Man afgebeeld. Geschikt om te dragen als pyjama of als kruippakje om in te spelen.

  € 17,95 € 14,95
 • Baby Geschenkset - 4-delig - Paw Patrol - Roze
  Baby Geschenkset - 4-delig - Paw Patrol - Roze

  Super leuk baby geschenkset met afbeelding van Paw Patrol in de kleur roze. Het setje bestaat uit een shirt met lange mouwen, een broekje met voetjes, een mutsje en een slabber. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 25,95 € 19,95
 • Minnie Mouse - Baby romper boxpakje - 100% Katoen - Wit/Blauw
  Minnie Mouse - Baby romper boxpakje - 100% Katoen - Wit/Blauw

  Schattig baby boxpakje met afbeelding van Minnie Mouse in de kleur wit en blauw. Deze rompertje met ronde hals heeft korte pijpjes en korte mouwtjes. Het is eigenlijk een hemdje en broekje ineen.

  € 16,95 € 9,95
 • Minnie Mouse - Baby romper boxpakje - 100% Katoen - Wit/Roze
  Minnie Mouse - Baby romper boxpakje - 100% Katoen - Wit/Roze

  Schattig baby boxpakje met afbeelding van Minnie Mouse in de kleur wit en roze. Deze rompertje met ronde hals heeft korte pijpjes en korte mouwtjes. Het is eigenlijk een hemdje en broekje ineen.

  € 16,95 € 9,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Peppa Pig - Blauw
  Kinderpyjama - Shortama - Peppa Pig - Blauw

  Een heerlijk zachte tweedelige pyjamaset van Peppa Pig in de kleur blauw. De top van deze vrolijke pyjama is met korte mouwen en voorzien van Peppa Pig en haar broertje George. Het pyjama broekje is roze met een elastische band.

  € 17,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Paw Patrol - Blauw
  Kinderpyjama - Shortama - Paw Patrol - Blauw

  Een heerlijk zachte tweedelige pyjamaset van Paw Patrol in de kleur blauw. De top van deze vrolijke pyjama is met korte mouwen en voorzien van Rubble, Marshall en Chase. Het pyjama broekje is donker blauw met een elastische band.

  € 17,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Fireman Sam - Blauw/Rood
  Kinderpyjama - Shortama - Fireman Sam - Blauw/Rood

  Een heerlijk zachte tweedelige pyjamaset van Fireman Sam in de kleur blauw. De top van deze vrolijke pyjama is met korte mouwen en voorzien van Firemen Sam en zijn vrienden. Het pyjama broekje is rood met een elastische band.

  € 17,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Shortama - Paw Patrol - Roze/Turqoise
  Kinderpyjama - Shortama - Paw Patrol - Roze/Turqoise

  Een heerlijk zachte tweedelige pyjamaset van Paw Patrol in de kleur roze/turqoise. De top van deze vrolijke pyjama is met korte mouwen en voorzien van de paw patrol vriendjes Skye en Everest. Het pyjama broekje is turqoise.

  € 17,95 € 14,95
 • Meisjes Pyjama - PAW Patrol - 100% katoen - Roze
  Meisjes Pyjama - PAW Patrol - 100% katoen - Roze

  Super leuke pyjamaset in de kleur roze voor meisjes. Deze meisjes pyjama is bedrukt met afbeelding van de personage uit de animatieserie Paw Patrol. De pyjama is gemaakt van 100% katoen gemaakt.

  € 19,95 € 9,95
 • Jongens Pyjama - Jurassic World - Grijs/Groen
  Jongens Pyjama - Jurassic World - Grijs/Groen

  Op zoek naar een stoere pyjama? Dan is deze Jurassic World jongenspyjama een goede keuze voor jouw kleine dino-liefhebber. Deze pyjama bestaat uit een trendy grijs shirt met lange mouwen en een broek in een groene kleur.

  € 19,95 € 14,95
 • Meisjes Pyjama - Frozen - Paars/Grijs
  Meisjes Pyjama - Frozen - Paars/Grijs

  Prachtige Frozen meisjes pyjama in de kleur paars en grijs. Deze meisjespyjama van Frozen is een goede keuze voor jouw kleine Frozen-fan. Deze pyjama bestaat uit een paars shirt met lange mouwen.

  € 19,95 € 14,95

Kinder pyjama

Online kinder pyjama kopen

Op zoek naar een pyjama voor de kleinste dan ben je bij Sokkenenzo.nl op het juiste adres, want kinderen kunnen weer heerlijk comfortabel slapen met de pyjama’s van hun droomhelden van Disney, Marvel of Harry Potter. Of je nou kiest voor een donkere kleur of juist voor een wat lichtere kleur, ieder kind zal zeker lekker wegdromen. Deze pyjama’s zijn gemaakt van hoogwaardig katoen hierdoor zijn de pyjama’s zeker geschikt om lekker in te slapen, maar ook als ze nog even in de pyjama’s in de ochtend of avond lekker willen chillen. De katoenen stof zorgt ervoor dat de stof lekker aanvoelt en dat je niet zweet in de zomer en lekker warm hebt in de winter. De pyjama’s zijn als setje in een boven en ondergedeelte verkrijgbaar. 


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

 :085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss