Sorteer op

Dames pantoffels en huissokken

Dames pantoffels en huissokken kopen

Tijdens de winter houden wij graag onze voeten warm. Wij raden hierom aan om je voeten warm te houden met de heerlijke pantoffels en huissokken van Sokkenenzo.nl! Het is niet goed voor de voet om de gehele dag op schoenen te lopen, daarom kan je thuis beter op de pantoffel of huissok lopen om de belasting van de voet af te nemen. De pantoffel heeft een hardere zool wat support voor de voet biedt, ook is de pantoffel makkelijk aan en uit te trekken. De huissok is makkelijk in de wasmachine te stoppen, biedt flexibiliteit en een zachte zool. 

Dames pantoffels met antislip 

In de winter is het prettig om de voeten warm te houden met een sok of pantoffel, maar bij gladde vloeren kunnen deze producten ons flink laten vallen. Voorkom dit met de pantoffel met een prettige antislip laag. De pantoffel biedt niet alleen warmte en comfort, het biedt ook stabiliteit. Het weggleiden en vallen is verleden tijd met deze antislip laag! Ook is de antislip laag makkelijk schoon te houden door een simpele veeg van een nat doekje. 

Dames pantoffel van Wol

De wol van de schaap is een warmhoudende wol die ervoor zorgt dat de voet een prettige temperatuur blijft. Bovendien is wol een duurzame stof die ademt waardoor de voet minder zweet, ook met warm weer.

Ook raden wij wol aan tijdens de zomer! Wol is een zeer prettige stof omdat het ventileert en verkoeld. Ook absorbeert het vocht en ademt het vervolgens als het waren weer uit. Daarnaast bevat wol weinig vezels waardoor het luchtig aan voelt. 

Dames pantoffel van merino wol

Merino wol komt van de merino schaap in Australië. Het bevat een vet genaamd lanoline. Het zorgt ervoor dat de voet niet zweet, hierdoor ontstaan er geen nare geurtjes binnen de sloffen of sokken. Omdat lanoline een vet is, blijft de voet ook verzorgd en gehydrateerd. 

Merino wollen sokken worden ook vaak gebruikt als bedsokken omdat het de voet zo goed warm houdt. Als de voet goed warm is, verwijden de bloedvaten in de voeten. Dit zorgt ervoor dat de rest van het lichaam ook warm wordt en de hersenen een seintje ontvangen om te gaan slapen. De merino wollen zitten niet strak wat de bloedstroming in de voeten vordert, hierdoor blijven de voeten de gehele nacht warm. 

 

Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.

Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

  : 085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

 : info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss