Sorteer op
 • 3 stuks - Kinder Thermolegging - Zwart
  3 stuks - Kinder Thermolegging - Zwart

  Set van 3 kinder thermoleggings in de kleur zwart. Deze heerlijk warme, zachte en comfortabele thermo leggings zijn sterk, elastisch en drogen snel. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 22,95 € 19,95
 • Kinder Thermolegging - Fleecevoering - Zwart
  Kinder Thermolegging - Fleecevoering - Zwart

  Kinder thermolegging in de kleur zwart. Deze thermo legging is gemaakt van een warme, zachte en comfortabele stof. De kinderlegging is ook sterk, elastisch en droogt snel. Deze legging is eenvoudig aan te trekken.

  € 9,95 € 7,95
 • Kinder Thermolegging - Violet
  Kinder Thermolegging - Violet

  Kinder thermolegging in de kleur violet. Deze heerlijk warme, zachte en comfortabele thermo legging is sterk, elastisch en droogt snel. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 9,95 € 7,95
 • Kinder Thermolegging - Donkerbruin
  Kinder Thermolegging - Donkerbruin

  Kinder thermolegging in de kleur donkerbruin. Deze heerlijk warme, zachte en comfortabele thermo legging is sterk, elastisch en droogt snel. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 9,95 € 7,95
 • Meisjes legging - Sterretjes - Zwart/Zilver
  Meisjes legging - Sterretjes - Zwart/Zilver

  Meisjes legging in de kleur zwart met zilverkleurige sterretjes. Deze thermo legging is gemaakt van een zachte, comfortabele stof. De binnenkant van de legging is voorzien van fleecelaag.

  € 9,95 € 7,95
 • Kinder Thermolegging - Sterretjes - Marineblauw/Zilver
  Kinder Thermolegging - Sterretjes - Marineblauw/Zilver

  Feestelijke meisjes legging in de kleur marineblauw met zilverkleurige sterretjes. Deze thermo legging is gemaakt van een zachte, comfortabele stof. De binnenkant van thermolegging is voorzien van een fleecelaag, waardoor

  € 9,95 € 7,95
 • 3 stuks Kinderlegging - Luipaard print
  3 stuks Kinderlegging - Luipaard print

  Set van 3 kinderleggings met luipaard print in de kleuren wit-zwart, marine-roze en wit-grijs. De kinderleggings zijn zacht en comfortabel, ideaal voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 19,95 € 18,95
 • 3 stuks Kinderlegging - Multicolor strepen - Marine-Zwart
  3 stuks Kinderlegging - Multicolor strepen - Marine-Zwart

  Set van 3 kinderleggings met multicolor strepen aan de zijkant. De kinderlegging is zacht en comfortabel, ideaal voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 19,95 € 18,95
 • 3 stuks Kinderlegging - Gestreept - Rood-Groen-Oker
  3 stuks Kinderlegging - Gestreept - Rood-Groen-Oker

  Set van 3 kinderleggings met gekleurde streep aan de zijkant. De kinderlegging is zacht en comfortabel, ideaal voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 19,95 € 18,95
 • 3 stuks Kinderlegging - Glitter streep - Marine-Wit-Zwart
  3 stuks Kinderlegging - Glitter streep - Marine-Wit-Zwart

  Set van 3 kinderleggings met smalle glitter streep aan de zijkant. Draag de legging bij een dagelijks outfit of maak een feestelijke look compleet met deze mooie meisjeslegging. Keuze uit diverse maten.

  € 19,95 € 18,95
 • Kinderlegging - Zwart - Brede Streep Zilver
  Kinderlegging - Zwart - Brede Streep Zilver

  Kinderlegging in de kleur zwart met brede zilveren streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Streep - Groen - Katoen
  Kinderlegging - Streep - Groen - Katoen

  Kinderlegging met een sportieve look in de kleur groen. Dit lange model legging van katoen is afgewerkt met een streep aan de zijkant. Geschikt als casual outfit of om te dragen tijdens het sporten. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Streep - Blauw - Katoen
  Kinderlegging - Streep - Blauw - Katoen

  Kinderlegging met een sportieve look in de kleur blauw. Dit lange model legging van katoen is afgewerkt met een streep aan de zijkant. Geschikt als casual outfit of om te dragen tijdens het sporten. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gestreept - Marine-Rood
  Kinderlegging - Gestreept - Marine-Rood

  Kinderlegging in de kleur marine met rood gekleurde streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Oker
  Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Oker

  Kinderlegging in de kleur zwart met oker gekleurde streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Groen
  Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Groen

  Kinderlegging in de kleur zwart met groen gekleurde streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Rood
  Kinderlegging - Gestreept - Zwart-Rood

  Kinderlegging in de kleur zwart met rood gekleurde streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Luipaard print - Wit-Grijs
  Kinderlegging - Luipaard print - Wit-Grijs

  Kinderlegging in de kleur wit met grijze luipaard print op de gehele legging. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Luipaard print - Marine/Zwart-Roze
  Kinderlegging - Luipaard print - Marine/Zwart-Roze

  Kinderlegging in de kleur marine/zwart met roze luipaard print op de gehele legging. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Luipaard print - Wit-Zwart
  Kinderlegging - Luipaard print - Wit-Zwart

  Kinderlegging in de kleur wit met zwarte luipaard print op de gehele legging. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Zwart - Glitter/Sterren
  Kinderlegging - Zwart - Glitter/Sterren

  Kinderlegging in de kleur zwart met glitter sterren print. De meisjeslegging is gemaakt van een zachte katoenmix die warm en comfortabel aanvoelt. De legging kan zowel bij een casual als bij een feestelijk outfit gedragen worden.

  € 12,95 € 9,95
 • Kinderlegging - Glitterstreep - Zwart-Zilver
  Kinderlegging - Glitterstreep - Zwart-Zilver

  Kinderlegging in de kleur zwart met smalle zilveren glitterstreep aan de zijkant. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Glitterstreep - Wit-Roze
  Kinderlegging - Glitterstreep - Wit-Roze

  Kinderlegging in de kleur wit met smalle roze glitterstreep aan de zijkant. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Glitterstreep - Marine-Zilver
  Kinderlegging - Glitterstreep - Marine-Zilver

  Kinderlegging in de kleur marine met smalle zilveren glitterstreep aan de zijkant. Dit lange model legging is gemaakt van een zachte katoenmix en heeft een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gebloemd - Zwart-Wit
  Kinderlegging - Gebloemd - Zwart-Wit

  Kinderlegging met een gebloemd motief in de kleur zwart. Dit lange model legging van katoen heeft een all over gebloemde print in de kleur wit. Deze comfortabele meisjeslegging is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gebloemd - Grijs-Wit
  Kinderlegging - Gebloemd - Grijs-Wit

  Kinderlegging met een gebloemd motief in de kleur grijs. Dit lange model legging van katoen heeft een all over gebloemde print in de kleur wit. Deze comfortabele meisjeslegging is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gebloemd - Marine/zwart-Wit
  Kinderlegging - Gebloemd - Marine/zwart-Wit

  Kinderlegging met een gebloemd motief in de kleur marine/zwart. Dit lange model legging van katoen heeft een all over gebloemde print in de kleur wit. Deze comfortabele meisjeslegging is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Gebloemd motief - Wit - Katoen
  Kinderlegging - Gebloemd motief - Wit - Katoen

  Kinderlegging met zomerse 2-in-1 look. Deze legging bestaat uit een katoenen short in effen wit met daaraan lange pijpen met een semi-transparant gebloemd motief. Deze comfortabele legging is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Capri - Ruches - Wit - Katoen
  Kinderlegging - Capri - Ruches - Wit - Katoen

  Capri kinderlegging in de kleur wit, afgewerkt met ruches en strikje. Deze zomerse meisjeslegging is zacht, ademend en prettig om te dragen tijdens warme dagen. Deze capri legging is verkrijgbaar in diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Zwart - Multicolor streep
  Kinderlegging - Zwart - Multicolor streep

  Kinderlegging in de kleur zwart met multicolor streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging - Marine - Multicolor streep
  Kinderlegging - Marine - Multicolor streep

  Kinderlegging in de kleur marine met multicolor streep aan de zijkant. Deze meisjeslegging is zacht en comfortabel, een ideale basic voor dagelijks gebruik. Keuze uit diverse maten.

  € 10,95 € 7,95
 • Kinderlegging Leatherlook - Zwart
  Kinderlegging Leatherlook - Zwart

  Prachtige leatherlook kinderlegging in de kleur zwart. Deze kinderlegging heeft een fijn draag comfort, hij is gemaakt van een mix van polyester en elastaan. Dit zorgt voor stretch in de legging.

  € 9,95 € 7,95
 • Kinderlegging Leatherlook - Marineblauw
  Kinderlegging Leatherlook - Marineblauw

  Prachtige leatherlook kinderlegging in de kleur marineblauw. Deze kinderlegging heeft een fijn draag comfort, hij is gemaakt van een mix van polyester en elastaan. Dit zorgt voor stretch in de legging.

  € 9,95 € 7,95
 • Kinderpanty legging - 100 Denier - Jeansblauw
  Kinderpanty legging - 100 Denier - Jeansblauw

  Elegante lange kinderlegging van panty stof in de kleur jeansblauw. Deze kinderlegging heeft een dikte van 100 denier. De pantylegging voelt zacht en comfortabel aan. Deze legging is makkelijk aan en uit te trekken.

  € 8,95 € 6,95
 • Kinderpanty legging - 100 Denier - Ecru
  Kinderpanty legging - 100 Denier - Ecru

  Elegante lange kinderlegging van panty stof in de kleur ecru. Deze kinderlegging heeft een dikte van 100 denier. De pantylegging voelt zacht en comfortabel aan. Deze legging is makkelijk aan en uit te trekken.

  € 8,95 € 6,95
 • Kinderpanty legging - 100 Denier - Wit
  Kinderpanty legging - 100 Denier - Wit

  Elegante lange kinderlegging van panty stof in de kleur wit. Deze kinderlegging heeft een dikte van 100 denier. De pantylegging voelt zacht en comfortabel aan. Deze legging is makkelijk aan en uit te trekken.

  € 8,95 € 6,95
 • Kinderpanty legging - 100 Denier - Zwart
  Kinderpanty legging - 100 Denier - Zwart

  Elegante lange kinderlegging van panty stof in de kleur zwart. Deze kinderlegging heeft een dikte van 100 denier. De pantylegging voelt zacht en comfortabel aan. Deze legging is makkelijk aan en uit te trekken.

  € 8,95 € 6,95
 • Kinderpanty legging - 100 Denier - Marineblauw
  Kinderpanty legging - 100 Denier - Marineblauw

  Elegante lange kinderlegging van panty stof in de kleur marineblauw. Deze kinderlegging heeft een dikte van 100 denier. De pantylegging voelt zacht en comfortabel aan. Deze legging is makkelijk aan en uit te trekken.

  € 8,95 € 6,95

KINDERLEGGINGS

Kinderleggings online kopen

Kinderleggings shop je nu eenvoudig en snel online bij Sokkenenzo.nl. In ons assortiment kinderleggings heb je keuze uit basic leggings in effen kleuren, kinderleggings met motief en leggings met decoratieve details. Keuze uit heerlijk warme kinder thermoleggings voor in de winter of dunnere leggings voor in de zomer. Onze hoge kwaliteit kinderleggings wordt het hele jaar door aangeboden voor voordelige prijzen. De kinderleggings zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ben je op zoek naar een warme kinder thermolegging voor in de winter? Of zoek je juist een kinderlegging met leuke decoratieve details? Bij ons ben je aan het juiste adres.


Veilig en gemakkelijk online betalen via IDeal of gewoon achteraf betalen. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan word je bestelling de volgende dag bezorgd en bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf € 25,-.


Heb je vragen?

Neem contact op met ons.

:  085-888-57-33 (op werkdagen tussen 10:00 en 17:00)

: info@sokkenenzo.nl (24/7)

© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss