BasicsokkenKindersokkenWarmesokkenSportleggings

Sorteer op
per pagina
 • Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood
  Cadeau - Dames slips - Love - Grijs/Rood

  2 dames slips in de kleur grijs en rood. Deze set bestaat uit 2 schattige dames slips met “love” en hartjes erop afgebeeld hoe leuk is dit voor je geliefde! Deze slips hebben een goede pasvorm en een uitstekend draagcomfort.

  € 19,95 € 16,95
 • Cadeau - Warmwaterkruik - Kruik met hoes - Grijs
  Cadeau - Warmwaterkruik - Kruik met hoes - Grijs

  Superleuke warmwaterkruik inclusief hoes in de kleur grijs. Verwarm jezelf of van je geliefde tijdens de koudere dagen met deze harten warmwaterkruik. Geef deze kruik als cadeau voor een speciale dag of gewoon zomaar.

  € 19,95 € 14,95
 • Valentijn cadeau - Warmwaterkruik - Kruik met hoes - Rood
  Valentijn cadeau - Warmwaterkruik - Kruik met hoes - Rood

  Superleuke warmwaterkruik inclusief hoes in de kleur rood. Verwarm jezelf of van je geliefde tijdens de koudere dagen met deze harten warmwaterkruik. Geef deze kruik bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag of een andere speciale dag.

  € 19,95 € 14,95
 • 6 Paar Quarter kindersokken - Strepen - Zwart/Rood
  6 Paar Quarter kindersokken - Strepen - Zwart/Rood

  Set van 6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn 3 paar in de kleur zwart en 3 paar in de kleur rood. De kindersokken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar Quarter kindersokken - Strepen - Marineblauw/Oker
  6 Paar Quarter kindersokken - Strepen - Marineblauw/Oker

  Set van 6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn 3 paar in de kleur marineblauw en 3 paar in de kleur okergeel. De kindersokken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Strepen-Hero
  6 Paar kindersokken - Strepen-Hero

  6 paar leuke jongenssokken van zachte katoenmix in herfst kleuren. Goed te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm. Dankzij het percentage katoen is de sok ademend.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Left-Right - Marineblauw
  6 Paar kindersokken - Left-Right - Marineblauw

  6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm en zijn gemaakt van gemixt katoen. Dankzij het percentage katoen is de sok ademend, anti-transpirerend en zacht voor de huid.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjessokken met Glitters - Zwart/Grijs
  6 Paar meisjessokken met Glitters - Zwart/Grijs

  Set van 6 paar meisjessokken met glitters in de kleur zwart en grijs. Deze kindersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix die prettig aanvoelt op de huid. De meisjessokken hebben een comfortabele stretch.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjes sokken - Glitter-Strepen - Zwart/Grijs
  6 Paar meisjes sokken - Glitter-Strepen - Zwart/Grijs

  Set van 6 paar leuke meisjes sokken van zachte katoenmix met glitter strepen. De sokken worden per 6 paar geleverd in de kleur zwart en grijs. De strepen op de sokken zorgen voor een sportieve look.

  € 19,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjes sokken - Pied de poule motief - Rood/Oker
  6 Paar meisjes sokken - Pied de poule motief - Rood/Oker

  Set van 6 paar leuke meisjes sokken van zachte katoenmix met Pied de poule print. In de kleur rood en oker. Leuk te combineren met diverse outfits. Dankzij het percentage katoen is de sok ademend en anti-transpirerend.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Groen
  6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Groen

  Leuke kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn in de kleur groen en blauw en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Rood
  6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Rood

  Kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn in de kleur blauw en rood en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Goed te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een fijne pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjessokken - Dogs and Dots
  6 Paar meisjessokken - Dogs and Dots

  Set van 6 paar vrolijke meisjessokken van zachte katoenmix in leuke prints van dogs and dots. Leuk te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Strepen - Marineblauw
  6 Paar kindersokken - Strepen - Marineblauw

  Set van 6 paar modieuze kindersokken van zachte katoenmix in de kleur marineblauw met strepen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits en ook leuk als sportsok te gebruiken.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Happy Shark - Multicolor
  6 Paar kindersokken - Happy Shark - Multicolor

  Set van 6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix in multicolor. Deze sokken hebben een leuke print van een blije haai en de vinnen van de haai boven water. Goed te combineren met diverse stoere outfits.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sportieve damessokken - Glitter - Strepen
  6 paar sportieve damessokken - Glitter - Strepen

  6 paar witte damessokken van zachte katoenmix met glitter strepen. De strepen zijn in de kleuren marineblauw, zalm en mint en zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse stijlvolle outfits, ze staan superleuk!

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Sportlook - Marineblauw/Legergroen
  6 Paar kindersokken - Sportlook - Marineblauw/Legergroen

  6 paar sportlook kindersokken van zachte katoenmix in de kleur marineblauw en legergroen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse stoere outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Meisjessokken - basic/stippen/ribbel - Wit
  6 paar Meisjessokken - basic/stippen/ribbel - Wit

  Set van 6 paar meisjessokken in de kleur wit met stippen en rib motief. Het gekrulde randje bij de boord geeft een extra schattig uiterlijk aan de sok. De meisjessokken zijn gemaakt van een fijne katoenmix.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sneakersokken - Smiley - Blauw/Grijs
  6 paar sneakersokken - Smiley - Blauw/Grijs

  6 paar leuke sneakersokken van zachte katoenmix in de kleur gijs en blauw. Deze sokken hebben een leuke print van een smiley en strepen. Goed te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Leopard - Roze/Groen
  6 paar meisjes Footies - Leopard - Roze/Groen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met leoapard print. Deze leuke footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Leopard - Blauw/Wit
  6 paar meisjes Footies - Leopard - Blauw/Wit

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met leoapard print. Deze leuke footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Strepen - Citroen
  6 paar meisjes Footies - Strepen - Citroen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met citroen en strepen print. Deze fruitige footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Aardbei-Kers - Strepen
  6 paar meisjes Footies - Aardbei-Kers - Strepen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met aarbei/kers en strepen print. Deze fruitige footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sportieve damessokken - Rib - Strepen - Bordeaux/Groen/Grijs
  6 paar sportieve damessokken - Rib - Strepen - Bordeaux/Groen/Grijs

  6 paar ribgebreide damessokken van zachte katoenmix met gekleurde strepen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt superleuk! De damessokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 2 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs
  2 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs

  Set van 2 paar meisjessokken met ruches in de kleur zwart en grijs. Het bovenste randje van de zwarte sok is voorzien van glitters. Deze mooie sokken staan niet alleen erg leuk, ze hebben ook een uitstekend draagcomfort.

  € 8,95 € 6,95
 • 6 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs
  6 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs

  Set van 6 paar meisjessokken met ruches in de kleur zwart en grijs. Het bovenste randje van de zwarte sok is voorzien van glitters. Deze mooie sokken staan niet alleen erg leuk, ze hebben ook een uitstekend draagcomfort.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Donkerbruin
  6 paar Herensokken - Wol - Donkerbruin

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur donkerbruin. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Antraciet
  6 paar Herensokken - Wol - Antraciet

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur antraciet. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Grijs Melange
  6 paar Herensokken - Wol - Grijs Melange

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur grijs melange. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • Minnie Mouse - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Wit/Zwart
  Minnie Mouse - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Wit/Zwart

  2 paar fluffy huissokken in de kleur wit-zwart met schattige Minnie Mouse print. Deze superzachte wintersokken hebben de perfecte look voor de koudere dagen. Deze huissokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan.

  € 11,95 € 6,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en fuchsia. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een fuchsia broek. Op het shirt staat een afbeelding Minnie Mouse. De pyjama is gemaakt van katoen.

  € 18,95 € 14,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en grijs. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een broek in de kleur grijs. Op het shirt staat de afbeelding van Minnie Mouse.

  € 18,95 € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2024 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss