BasicsokkenSportsokken

KidsBeenwarmers

 

Sorteer op
per pagina
 • 6 Paar kindersokken - Left-Right - Marineblauw
  6 Paar kindersokken - Left-Right - Marineblauw

  6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm en zijn gemaakt van gemixt katoen. Dankzij het percentage katoen is de sok ademend, anti-transpirerend en zacht voor de huid.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjessokken met Glitters - Zwart/Grijs
  6 Paar meisjessokken met Glitters - Zwart/Grijs

  Set van 6 paar meisjessokken met glitters in de kleur zwart en grijs. Deze kindersokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix die prettig aanvoelt op de huid. De meisjessokken hebben een comfortabele stretch.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjes sokken - Glitter-Strepen - Zwart/Grijs
  6 Paar meisjes sokken - Glitter-Strepen - Zwart/Grijs

  Set van 6 paar leuke meisjes sokken van zachte katoenmix met glitter strepen. De sokken worden per 6 paar geleverd in de kleur zwart en grijs. De strepen op de sokken zorgen voor een sportieve look.

  € 19,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjes sokken - Pied de poule motief - Rood/Oker
  6 Paar meisjes sokken - Pied de poule motief - Rood/Oker

  Set van 6 paar leuke meisjes sokken van zachte katoenmix met Pied de poule print. In de kleur rood en oker. Leuk te combineren met diverse outfits. Dankzij het percentage katoen is de sok ademend en anti-transpirerend.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Groen
  6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Groen

  Leuke kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn in de kleur groen en blauw en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Goed te combineren met diverse outfits.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Rood
  6 Paar kindersokken - Gestreept - Blauw/Rood

  Kindersokken van zachte katoenmix met strepen. Deze kindersokken zijn in de kleur blauw en rood en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Goed te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een fijne pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar jongenssokken - Dinosaurus - Marineblauw
  6 Paar jongenssokken - Dinosaurus - Marineblauw

  Set van 6 leuke jongenssokken van zachte katoenmix met dinosaurus print. Deze kindersokken zijn in de kleur marineblauw. Leuk te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar meisjessokken - Dogs and Dots
  6 Paar meisjessokken - Dogs and Dots

  Set van 6 paar vrolijke meisjessokken van zachte katoenmix in leuke prints van dogs and dots. Leuk te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Strepen - Marineblauw
  6 Paar kindersokken - Strepen - Marineblauw

  Set van 6 paar modieuze kindersokken van zachte katoenmix in de kleur marineblauw met strepen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits en ook leuk als sportsok te gebruiken.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 Paar kindersokken - Happy Shark - Multicolor
  6 Paar kindersokken - Happy Shark - Multicolor

  Set van 6 paar leuke kindersokken van zachte katoenmix in multicolor. Deze sokken hebben een leuke print van een blije haai en de vinnen van de haai boven water. Goed te combineren met diverse stoere outfits.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sportieve damessokken - Glitter - Strepen
  6 paar sportieve damessokken - Glitter - Strepen

  6 paar witte damessokken van zachte katoenmix met glitter strepen. De strepen zijn in de kleuren marineblauw, zalm en mint en zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse stijlvolle outfits, ze staan superleuk!

  € 14,95 € 12,96
 • 6 Paar kindersokken - Sportlook - Marineblauw/Legergroen
  6 Paar kindersokken - Sportlook - Marineblauw/Legergroen

  6 paar sportlook kindersokken van zachte katoenmix in de kleur marineblauw en legergroen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse stoere outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Meisjessokken - basic/stippen/ribbel - Wit
  6 paar Meisjessokken - basic/stippen/ribbel - Wit

  Set van 6 paar meisjessokken in de kleur wit met stippen en rib motief. Het gekrulde randje bij de boord geeft een extra schattig uiterlijk aan de sok. De meisjessokken zijn gemaakt van een fijne katoenmix.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sneakersokken - Smiley - Blauw/Grijs
  6 paar sneakersokken - Smiley - Blauw/Grijs

  6 paar leuke sneakersokken van zachte katoenmix in de kleur gijs en blauw. Deze sokken hebben een leuke print van een smiley en strepen. Goed te combineren met diverse outfits. Deze kindersokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Leopard - Roze/Groen
  6 paar meisjes Footies - Leopard - Roze/Groen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met leoapard print. Deze leuke footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Leopard - Blauw/Wit
  6 paar meisjes Footies - Leopard - Blauw/Wit

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met leoapard print. Deze leuke footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Strepen - Citroen
  6 paar meisjes Footies - Strepen - Citroen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met citroen en strepen print. Deze fruitige footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar meisjes Footies - Aardbei-Kers - Strepen
  6 paar meisjes Footies - Aardbei-Kers - Strepen

  Set van 6 paar multicolor meisjes footies met aarbei/kers en strepen print. Deze fruitige footies ook wel sneakersokken of kousenvoetjes genoemd, hebben een lage boord en zijn dus niet zichtbaar wanneer je ze draagt in een schoen.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar sportieve damessokken - Rib - Strepen - Bordeaux/Groen/Grijs
  6 paar sportieve damessokken - Rib - Strepen - Bordeaux/Groen/Grijs

  6 paar ribgebreide damessokken van zachte katoenmix met gekleurde strepen. De strepen zorgen voor een sportieve look. Goed te combineren met diverse outfits, ze staan echt superleuk! De damessokken hebben een comfortabele pasvorm.

  € 17,95 € 14,95
 • 2 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs
  2 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs

  Set van 2 paar meisjessokken met ruches in de kleur zwart en grijs. Het bovenste randje van de zwarte sok is voorzien van glitters. Deze mooie sokken staan niet alleen erg leuk, ze hebben ook een uitstekend draagcomfort.

  € 8,95 € 6,95
 • 6 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs
  6 paar Meisjessokken - Ruches - Zwart-Grijs

  Set van 6 paar meisjessokken met ruches in de kleur zwart en grijs. Het bovenste randje van de zwarte sok is voorzien van glitters. Deze mooie sokken staan niet alleen erg leuk, ze hebben ook een uitstekend draagcomfort.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Zwart
  6 paar Herensokken - Wol - Zwart

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur zwart. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Donkerbruin
  6 paar Herensokken - Wol - Donkerbruin

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur donkerbruin. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Bruin
  6 paar Herensokken - Wol - Bruin

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur bruin. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Beige Melange
  6 paar Herensokken - Wol - Beige Melange

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur beige melange. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Antraciet
  6 paar Herensokken - Wol - Antraciet

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur antraciet. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • 6 paar Herensokken - Wol - Grijs Melange
  6 paar Herensokken - Wol - Grijs Melange

  Set van 6 paar wollen herensokken in de kleur grijs melange. Deze dunne comfortabele sokken zijn gemaakt van een wolmix. Hierdoor zijn deze sokken warm en isolerend. Deze herensokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

  € 17,95 € 14,95
 • Minnie Mouse - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Wit/Zwart
  Minnie Mouse - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Wit/Zwart

  2 paar fluffy huissokken in de kleur wit-zwart met schattige Minnie Mouse print. Deze superzachte wintersokken hebben de perfecte look voor de koudere dagen. Deze huissokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan.

  € 11,95 € 8,95
 • Snoopy Peanuts - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Roze
  Snoopy Peanuts - 2-Pack Huissokken - Bedsokken - Fluffy - Roze

  2 paar fluffy huissokken in de kleur roze met schattige Snoopy Peanuts print. Deze superzachte wintersokken hebben de perfecte look voor de koudere dagen. Deze huissokken voelen heerlijk zacht en comfortabel aan.

  € 11,95 € 8,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Fuchsia

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en fuchsia. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een fuchsia broek. Op het shirt staat een afbeelding Minnie Mouse. De pyjama is gemaakt van katoen.

  € 22,95 € 19,95
 • Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs
  Kinderpyjama - Minnie Mouse - Roze/Grijs

  Heerlijke zachte Minnie Mouse kinderpyjama in de kleur roze en grijs. De pyjama bestaat uit een roze shirt met lange mouwen en een broek in de kleur grijs. Op het shirt staat de afbeelding van Minnie Mouse.

  € 22,95 € 19,95
 • Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Wit
  Kinderpyjama - Mickey Mouse - Zwart/Wit

  Leuke Disney kinderpyjama met de afbeelding van Mickey Mouse erop. De pyjama bestaat uit een wit shirt met lange mouwen en een broek in de kleur zwart. De pyjama is gemaakt van 100% katoen.

  € 22,95 € 19,95
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2023 Sokkenenzo.nl | Online sokken & ondergoed winkel | sitemap | rss